Kada je juče kao bomba odjeknula vest da je maloletna Anja Damjanović ugradila silikonske implante, mnogi su prokomentarisali da "iver ne pada dalje od klade", odnosno, da ništa nije drugačija od svoje sestre Sare, takođe influenserke. Više o tome pročitajte OVDE.

Mlada Sara je i sama zatresla medijsko tlo prošle godine, nakon što ju je javnost napala zbog predavanja u osnovnoj školi. 

Misicu, influenserku i sportiskinju, javnost je u oktobru prošle godine, osudila i napala da je za predavanje u mladenovačkoj osnovnoj školi uzela novac, iako je ona tvrdila suprotno, a najveći problem bilo je to što su mnogi smatrali da Tiktokeri, Instagrameri i Jutjuberi nemaju šta da traže u ulozi predavača, te da nikako nisu dobar uzor. 

Ceo događaj tada neslavno je prošao, s obzirom na to da su deca bila toliko oduševljena, da su poput stampeda nagrnuli na Saru, a sve u želji da se sa njom fotografišu i dobiju autogram. 

Sara je tom prilikom za jedan domaći portal izjavila, da je decu teško kontrolisati, jer je u pitanju velika publika koja je prati na društvenim mrežama, pa je bilo potrebno vreme da se strasti smire. Počela je da predaje deci, ali nije uspela da ga završi, odnosno da, kako kaže, "poentira", i objasni im da je sport bitan i da se sklone sa ulica, jer to zbog dečije euforije nije bilo moguće. Nakon toga, poteglo se i pitanje novca. 

Sara je tvrdila da ovakav tip dešavanja ne naplaćuje kada se odvijaju u Srbiji, a da tarifa postoji, ali samo kada predaje na inostranim platformama. Ipak, visinu honorara nije želela da otkrije. Tih dana formirana je i grupa "Udruženi roditelji i nastavnici Mladenovca protiv kiča i šunda", a najavljivali su i svojevrsni "kontramitinig". 

Po Sari je osuto i drvlje i kamenje, iako je pozvana od strane opštine Mladenovac, da bude učesnik u okviru Dečije nedelje. 

- Moja glavna misija bila je da prenesem deci poruku o sportu jer svi znaju da sam mnogo dece motivisala da krenu da se bave sportom. Snimam kako vežbam tekvondo, fudbal, trenirala sam odbojku. Bila sam u tekvondo reprezentaciji. Puno dece baš zbog mene trenira ne samo tekvodno, već i sve ostale sportove. Imam dva balkanska zlata u tekvondu, evropsku medalju, sa svetskog prvenstva, fudbal igram ceo život… Takmičila sam se u odbojci i proglašena za najboljeg igrača, tada sam morala da biram između tekvonda i odbojke. Prošle godine sam otišla na svetsko i donela prvu krunu u istoriji Srbije i bivše Jugoslavije. Ispisala istoriju. Posvetila sam se glumačkom projektu. To je razlog zašto je moja sportska priča završena 2018. godine - objasnila je tada Sara za Blic. 

Ipak, u očima javnosti, ona je bila "samo još jedna koja ništa ne radi, skida se na Instagramu i uzima novac". Ali, da li je to baš tako? 

Istina, Sara jeste jedna od najpopularnijih na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je preko 600 hiljada ljudi, na TikToku 2 miiona, a na Youtubu oko 28 hiljada ljudi.

Kako kaže, najpre je bila aktivna na Instagramu, gde je najpopularnija bila tokom 2018. godine, a toliko pregleda nisu imali ni pevači na svojim pesmama. Sredinom 2019. krenula je i sa Tik Tokom, a nakon što je njen video gde nogom zatvara vrata kuhinje postao viralan, i imao preko 70 miliona pregleda, sve ostalo postalo je istorija. Video možete pogledati OVDE.

Sara tvrdi da bi odavno bila milionerka, da živi u Americi, ali s obzirom na to da monetizacija TikTok videa ne postoji u Srbiji, većinu novca zarađuje na osnovu reklama. 

Osim toga, Sara je bila i pobednica na takmičenju "Miss Asia Global", a radila je i kao voditeljka na Toxic Tv - u. Uz sve to, učestvovala je i na snimanju filmskog projekta sa čuvenim Kijanu Rivsom i najpoznatijom brazilskom glumicom Brunom, bivšom devojkom fudbalskog asa Nejmara. Snimanje je, nažalost, prekinuto, a nastavak se očekuje kada prođe cela situacija sa koronom. 

Takođe je bila i deo ekipe serije koja je radila seriju "Drim tim". Čak joj je i slavni glumac Lazar Ristovski rekao, doduše u šali, da će imati glavnu ulogu ukoliko bude snimanja ženske verzije ovog projekta, rekla je tom prilikom Sara. 

Ostaje još da vidimo šta će sve ova lepotica postići u budućnosti. Voleli je ili osporavali, jedno je sigurno - svakako je čeka veoma uzbudljiva budućnost, a ona je na dobrom putu da, uprkos komentarima, zaista žiivi svoj život iz snova. 

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.