"KUĆA JE PUNA TRAGOVA, SVAŠTA SAM JOŠ NAŠLA" Sara TKD nakon pljačke kuće otkrila na koga sumnja

Kuća sestara Damjanović je opljačkana, a sada je Sara donela nove detalje incidenta i otkrila na koga sumnja.

screenshoot/instagram 

Sara i Anja Damnjanović, influenserke poznatije kao Sara TKD i Anja TKD, doživele su veliku neprijatnost kada im je pre dva opljačkana porodična kuća.

Vest o nemilom događaju podelila je njihova majka Aleksandra na svom Fejsbuk nalogu, kao i fotografije njihovog doma. Nakon toga oglasila se i Anja na svom profilu.

- Sinoć smo pretrpeli ogroman stres, treba se oporaviti od svega.

anja damjanovic
printscreen/instagram/anjatkd 

Iako su se sestre Damjanović minimalno oglašavale na svojim mrežama ovim povodom, sada je Sara otkrila na detalje ove pljačke.

- Sada smo se malo smirili, ali je bio trenutni šok. Mi smo bili u Kragujevcu, na otvaranju kladionice, pošto smo sestra i ja zaštitna lica, tamo smo otišli porodično mama, tata, sestra i ja. Posle toga smo gledali da li ćemo ići na večeru ili da se vratimo kući, međutim, ipak smo seli u jedan restoran i tada se sve dešavalo, u tom nekom vremenskom periodu. Brat se vratio oko 7 uveče kući, istuširao se, nastavio dalje, tako da su lopovi ušli u tom nekom periodu između 7 uveče i ponoći - kaže Sara i nastavlja:

sara damjanovic
screenshoot/instagram 

- Kuća je puna tragova, svašta nešto sam i ja našla nakon što su forenzičari otišli. Ja sam prvobitno htela da studiram fizičku hemiju, upala sam i na budžet, pa sam htela da pređem na forenziku, ali sam zbog sporta otišla na ekonomiju. No forenzika je nešto što je meni ostalo u krvi, uvek sam volela to. Išla sam po kući i sve istraživala. Imamo raznorazne sumnje o kojima mi trenutno pričamo u kući, nećemo još uvek to javno da iznosimo. Logika kojom je on (lopov) išao, šta je dirao, šta nije, nama mnogo govori. Moguće je i da su bile dve osobe, možda i tri, da su se rastrčali- ispričala je tiktokerka za portal "24sedam.rs".

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši