PLATILI 20.000 €, PA IM UKRALI 267.000 €: Muž Nikoline Pišek optužen za NAPAD, a sada im sud traži još 14.000 €

Nikolina Pišek i Vidoje Ristojević svojevremeno su bili na letovanju na kom su ih opljačkali, a sad je muž voditeljke optužen za napad zbog čega će morati da plati čak 14.000 evra.

Kurir/ Damir Dervišagić 

Letovanje voditeljke Nikoline Pišek i istoričara umetnosti Vidoja Ristovića u luksuznoj Vili Hedonist u u Kaštel Starom pretvorilo se u pravi pakao, zbog čega je 2020. godine izbio skandal neviđenih razmera.

Slučaj je epilog dobio sada i na sudu, a kako se navodi, vlasnica vile optužila je Vidoja da joj je pretio. Istoričar umetnosti je u odgovoru na optužnicu naveo da nije pretio suprugu vlasnice vile, nego da su on, njegova porodica i prijatelji bili izloženi maltretiranju.

Vidoje Ristović (43) tražio je da se obustavi postupka, ali optužno veće Opšinskog suda u Splitu zaključilo je da je tužba osnovana. Državno odvetništvo za Ristovića traži kaznu u visini od 45 dnevnih dohodaka, odnosno 14.000 evra.

nikolina pisek i vidoje ristovic
Instagram 

Istoričar umetnosti i antikvar iz Beograda tereti se da je prošle godine u vili u Kaštel Starom pretio suprugu vlasnice Roku Gali.

"Zapaliću ti kuću, otkinuću ti glavu", navodno je rekao Ristović.

Pošto se bračni par prošlo leto vratio iz noćnog izlaska, pred vratima luksuzne vile koju su unajmili za 20.000 evra na dve nedelje dočekali su ih policija koja im je zabranila pristup. Ristović se uspeo progurati pored njih, dok je Nikolina čekala ispred vile.

muz nikoline pisek nasao se na sudu zbog pretnji
Instagram 

Kad je Ristović ušao u vilu, posvađao se sa suprugom vlasnice. Ubrzo je stigla policija, a Ristovići su smeli da uđu u vilu samo kako bi uzeli stvari te su otkrili da im nedostaju nakit i satovi te 68.000 evra gotovine.

Rekli su kako je šteta skoro 267.000 evra. Idući dan Ristovića su zadržali u policiji zbog prijetnje Gali i priveli ga na ispitivanje u Državno odvetništvo. Voditeljka je nedavno rekla kako se ne boji suđenja i da je potpuno samouverena.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1