"JA BIH RAZVOD" Nikolina Pišek nakon 8 godina braka iznenadila sve, a od muža je dobila OVAJ ODGOVOR

Vodietljka Nikolina Pišek, iznenadila je sve komentarom o razvodu ispod fotografije koju je postavio njen suprug Vidoje Ristović, povodom njihove godišnjice braka.

Nikolina Pišek.jpeg
Instagram 

Voditeljka Nikolina Pišek i njen suprug, istoričar umetnosti i biznismen Vidoje Ristović, obeležili su juče osam godina braka.

Budući da se o detaljima njihovog braka ne zna mnogo, svi su se iznedili kada su videli njen komentar ispod objave na Instagramu.

Naime, Vidoje je objavio nekoliko fotografija sa venčanja, a u opisu fotografije je napisao:

"Srećna nam bila, ljubavi", stajalo u opisu fotografije, a onda je usledio Nikolinin odgovor:

- Ja bih razvod, pa žurku ponovo. I treba mi hitno nova haljina. Samo je dostava iz Njujorka malo upitna - glasio je komentar Nikoline Pišek.

Ubrzo je usledio Vidojev odgovor: - I molim te, kumu nikako da menjaš.

Podsetimo, 3 septembra 2013. godine mediji su danima pisali o luksuznoj svadbi koja se održala u Monaku.

nikolina pisek o razvodu
Instagram 

Hrvatska voditeljka i srpski istoričar umetnosti za svojih 70 zvanica platili su dolazak i trodnevni boravak u luksuznom hotelu. Mlada je nosila venčanicu američke modne kreatorke Minik Lilije, a ruku joj je krasio verenički prsten "Cartier" optočen brilijantima.

Privatnim avionom, mladenci su nekoliko dana ranije otputovali u Italiju kako bi kupili venčanicu koju je Nikolina nosila na njen najsrećniji dan u životu.

Instagram Nikolina Pišek

Posle nešto više od godinu dana braka, Nikolina i Vidoje dobili su, u decembru 2014, ćerku Unu Sofiju. Voditeljka ima i ćerku Hanu iz prethodnog braka, a Vidoje ćerku Katarinu.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši