Tina Kunaki je nedavno proslavila 27. rođendan, i kako se čini, konačno je ponovo srećna i nasmejana nakon više nego lošeg perioda. 

Mesecima unazad se šuškalo da je lepa manekenka loše, te da teško podnosi razvod od Vensana, kao i da se glumac potrudio da joj zatvori sva vrata modnog biznisa

I neko vreme se činilo da je uspeo. Tina nije više dobijala velike naslovnice, već samo male, loše plaćene projekte.

Tina kunaki dugo nije dobijala dobro plaćene projekte.
Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Gotovo da niko i nije želeo (ili smeo) da je angažuje. Na fotografijama je uvek bila sumornog pogleda, neraspoložena, dok je za to vreme, njen bivši, koji je pokušao od nje da napravi domaćicu, "cvetao" sa novom devojkom Narom Baptistom kojoj je krenuo da pruža sve ono što je nekada davao bivšoj supruzi. 

Vensan Kasel sa novom devojkom Narom.
Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, situacija se menjala vremenom. Tina je bila uporna, te su se polako vraćale i poslovne ponude, a kako je i ranije bila sjajna u svom poslu, ne čudi što su veliki brendovi ipak želeli da bude njihovo zaštitno lice

I mic po mic, situacija se menjala, a ona je dobijala sve više projekata. U isti mah, njeni prijatelji je nisu napustili, i bili su njen oslonac dok se sve drugo rušilo. 

Tina Kunaki sa prijateljima
Agence / Bestimage / Profimedia 

Zato nije iznenađenje što je upravo za 27. rođendan iznajmila vilu u kojoj je odsela sa svima i zabavljala se tokom vikenda. Manekenka nije skidala osmeh sa lica, a kada je konačno objavila fotografije sa proslave, jedna rečenica je privukla ogromnu pažnju. 

"Prevela sam svoj život iz negativnog u pozitivno", napisala je Kunaki, a mnogi su ovo shvatili kao direktno priznanje svega što joj je Vensan mesecima unazad radio, odnosno kako joj se svetio. 

"Tako sam srećna što je moja devojčica slobodna", napisala je jedna od Tininih pratiteljki, a manekenka je ovaj komentar i lajkovala, čime je bilo jasno da Vensan ne može više da utiče na njen život. 

Poruke podrške su nastavile da se ređaju. "Sreća definisana osmesima", "Kraljica", "Perfektna", "Lepo je videti te da se smeješ", "Lepotica kojoj retko ko može da stane na liniju je morala da trpi onog starca. Samo nastavi dalje", "Prijatelji su ti sačuvali život", "Predivni ljudi oko predivne žene", "Sve si zaslužila", pisali su ljudi, a onda je jedan komentar napravio haos ispod objave.

Tina Kunaki komentari ispod objave
instagram/tinakunakey 

Neko je pitao gde joj je muž, misleći na Vensana, a onda je pratiteljka odgovorila: "Ona nema muža više. Razveli su se. Sa druge strane, sada ima verenika, i srećni su. I daćemo im prostor. To je to". 

Ne moramo da govorimo zašto je ovaj komentar izazvao toliku pomamu u komentarima. No, čini se da se o njenom izabraniku već neko vreme šuškalo. Mnogi su pomislili da je reč o njenom bliskom prijatelju Viktoru koji je gotovo na njenoj svakoj drugoj fotografiji. 

No, poznato je da su Tina i slavni fotograf bliski godinama. Iako su njihove izjave ljubavi često nagonile ljude da misle da među njima ima nečeg višeg. "Zahvalna sam bogu što si mi se pojavio u životu", "Volim te", "Moja prava ljubav"... delić je onoga što mu je pisala Tina ispod objava, a ništa manje nije pisao ni on.

Ipak, Viktor je gej, te je jasno da su samo veoma bliski, dok pravi identitet novog partnera manekenke, za sada, ostaje tajna

Instagram /, Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia Pogledajte koliko se Tina promenila za sve ove godine pre i nakon odnosa sa Vensanom Kaselom.

Pročitajte još: PROKLETNICU SA LIKOM ANĐELA I TELOM BOGINJE 30 GODINA STARIJI ŠUTNUO JE KAO PSA: Ostavio je da glođe koru hleba a sad...

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!