Samo par dana nakon što je proslavljeni glumac Vensan Kasel uslikan na ulicama Brazila sa ćerkama iz prvog braka - Leoni i Devom, novom devojkom Narom Baptistom i 4-godišnjom naslednicom iz drugog braka, dogodilo se nezamislivo. 

Tina Kunaki sa kojom se mesecima nije mogao videti na istim mestima, sada je uslikana upravo tu, sa ćerkom Amazoni, po koju je kasnije došao niko drugi do Vensan. 

Kako su mesecima unazad izbegavali kontakt, te se šuškalo da Kasel čak nije video ni Amazoni, ovako nešto došlo je kao pravo iznenađenje.

Tina Kunaki sa ćerkom Amazoni.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tinu su najpre spazili paparaci dok se igrala na plaži sa ćerkicom, da bi potom, nešto kasnje u toku dana, Amazoni viđena sa ocem. 

Nije poznato da li su se supružnici sreli ili su putem posredstva organizovali da dođe po ćerku, ali je to svakako bilo šok za sve one koji prate nekada "it" par. 

Vensan Kasel sa ćerkom Amazoni.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Još je veće iznenađenje to što je u istom gradu i sa ćerkama i sa novom devojkom za koju kažu da je kopija Kunakijeve

Tina se, nakon što su njihove paparaco fotografije preplavile mreže, oglasila na Instagramu, a sudeći po njenim rečima, jasno je šta se dešavalo u njihovom braku pred sam kraj. 

Tina Kunaki se oglasila na instagramu.
instagram/tinakunakey 

"Na kraju sam počela ispočetka. Kada je sve visilo o koncu, vera mi je ponovo uspostavila nadu. Kada nisam videla stazu, svetlost mojih snova usmeravala je moje korake. Ništa nije bilo uzalud. Sve je bila lekcija. Šegrtovanje. Elastičnost. Padovi, spoticanja i ljubavi koje su oduzele sve, osim želje da naučim da volim bolje. Prepoznajući sebe kao nekoga ko zaslužuje najbolje. Shvatanje da je najbolja ljubav ona koju osećam prema sebi.
Između blagoslova i zaštite, mesta i čežnje, ljudi koji su odlučili da ostanu su mi ono što je važno. Dakle, šta god i kako god da se desi, uvek ću biti tog intenziteta. Uvek ću biti ljubav. I zato kad god se čini da je sve kraj, transformišem se u novi početak", napisala je slavna lepotica, a njena objava pokrenula je mnoga pitanja. 

Reč "šegrtovanje" mnogima je zaparala uši, te su se pitali da li zapravo u pričama da je morala da bude "rob Kaselu" ima istine. Takođe, nehotice je potvrdila da je ona ta koja je ostavljena, te se pokazalo i kao tačno da je nakon kraha ljubavi sa Kaselom ostala bez ičega, bez posla, obraza, zarade... Sve što joj je dao u odnosu, nakon razvoda joj je oduzeo. 

Ipak, jasno je da se izdigla iz svega, te da je nastavila dalje, jača i bolja. Podsetimo, priče o krahu braha slavnog para počele su da kruže još početkom leta kada je glumac izbrisao sve fotografije slavne supruge ali njihove ćerke. 

Vensan Kasel sa ćerkom i devojkom.
JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tina je u to vreme retko bila u javnosti, a svako njeno pojavljivanje odisalo je tugom. Sa druge strane, Vensanu nije dugo trebalo da nastavi dalje, te je ubrzo uslikan i sa novom devojkom, takođe manekenkom Narom. 

Aktivirao se na svim poljima, pa je čak dolazio i na Nedelje mode, omiljena dešavanja bivše supruge, kao da je znao da se ona neće pojaviti ukoliko je on prisutan. Nakon kraha ljubavi činilo se da radi sve da je ostavi bez posla, odnosno da je udari tako gde je najviše boli.

Vensan Kasel je terao kontru bivšoj ženi.
PPE / Sipa Press / Profimedia 

Takođe se šuškalo da je najveći problem bilo to što je od Kunaki želeo da napravi domaćicu, te da je upravo to razlog zašto je 30 godina mlađoj napravio dete. Međutim, željna zabave, provoda i druženja, Tina je, kako je rasla njena slava u modnom svetu, sve više izlazila i putovala dok je Vensan čuvao njihovo dete.

S obzirom da je manekenka imala samo 19 kada su se upoznali, jasno je zašto je bila "neiživljena", te je puklo sve kada je navodno glumac shvatio da ga Tina Kunaki ipak samo koristila.

Tina Kunaki je imala samo 19 kada je ušla u vezu sa Vensanom.
Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia 

Tako je Kunaki od najlepše postala "prokletnica sa licem anđela i telom boginje", te su se ponovo pokrenula šuškanja da je upravo ona bila svojevremeno kriva što se Vensan ipak nije pomirio sa Monikom Beluči.

Pročitajte još: PROKLETNICU SA LIKOM ANĐELA I TELOM BOGINJE 30 GODINA STARIJI ŠUTNUO JE KAO PSA: Ostavio je da glođe koru hleba a sad...

Nakon svega, Tina je mesecima mogla da pozira samo za male brendove, a o naslovnicama velikih magazina mogla je samo da sanja.

Srećom, situacija je počela da se menja u poslednje vreme, a poslednjih nedelja, njena karijera lansirana je direkt u zvezde, za razliku od Vensanove kojem je ogromna mrlja upravo to što je ponovo našao 3 decenije mlađu devojku, koja je na sve to i kopija Kunakijeve. Ovog puta, javnost nije ostala nema na ovoliku razliku u godinama, te ga sve češće nazivaju predatorom.

Vensan Kasel je bio na meti kritika zbog veza sa mlađim devojkama.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ma koliko da je javnost bila na strani glumca kada se razveo, sada su ponovo svi podržali njegovu bivšu suprugu koja je sve redovnija na brojnim dešavanjima, a od nje se ne odvajaju prijatelji sa kojima je redovno u provodu.

Javnost je sada naročito na njenoj strani nakon što je Vensan u Tinin rodni grad doveo i novu devojku. 

"Zamisli da bivša od koje se nisi čestito ni razveo mora da te gleda sa novom devojkom, koja je njena kopija", "Vensan je predator. Može da bude super glumac do sutra, ali ovo što radi je odvratno", "Meni je u svemu žao Tine", "Ovaj čovek se ponaša užasno. Dovodiš devojku koju ne znaš ni pola godine ženi na noge da "bleji" sa tvojim ćerkama od koje su dve malo mlađe od nje, užasno"... pisali su ljudi.

Tina na loše komentare nije odgvorala, i čini se da je za sada više fokusirana na svoj život, naročito nakon što su joj se karte konačno otvorile nakon što mesecima nije radila, niti se kretala igde, a veća osveta od uspeha nije joj ni potrebna.

Instagram /, Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia Pogledajte koliko se Tina promenila za sve ove godine pre i nakon odnosa sa Vensanom Kaselom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!