Slavni glumac Vensan Kasel prvi put je uslikan u javnosti sa svim ćerkama. Sa njim je čak bila i najmlađa, Amazoni, koju je dobio sa bivšom suprugom Tinom Kunaki.

U prošlosti ovako nešto gotovo da nije bilo moguće, te se na prste jedne ruke mogu nabrojati paparaco fotografije na kojima je sa najmlađom naslednicom. Doduše, on se mesecima nije mogao videti ni sa ćerkama koje je dobio sa jednom od najlepših žena sveta Monikom Beluči

Činilo se kao da mu je više akcenat na ljubavnom životu, te nakon razvoda koji se odigrao pre samo nekoliko meseci već uživa sa novom devojkom Narom Baptistom, takođe 30 godina mlađom, za koju mnogi kažu da je kopija upravo Tine Kunaki

Vensan sa najmlađom ćerkom i devojkom.
JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, čini se da se stvari između njih zahuhtavaju jer je Naru već upoznao sa ćerkama, te provode zajedno vreme, kao porodica, što je mnoge iznenadilo.

Vensan je najmlađu ćerku, Amazoni, nosio na ramenima, dok je kraj njega išla lepa Nara, a pratile su ih Deva i Leoni. No, dok je ljubavni par bio dobro raspoložen, činilo se da njegove starije ćerke nisu delile njihov entuzijazam, te su ih mnogi na mrežama opisivali kao "pokisle". 

Leoni i Deva Kasel.
JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pročitajte još: "RUŽNI ZAVODNIK" BI DA STIGNE 30 GODINA MLAĐU DEVOJKU: Džaba mu sve - dok ona sija, on propao, kao dedica u 'siledžijki'

Iako se čini da su "tatinu novu devojku" već prihvatile, nekako je na mrežama vladao utisak da su nevoljno tu, te da nije baš da im je potaman to što njihov otac spava sa devojkom koja je samo malo starija od njih.

Komentari su bili brutalni i kada je reč o najmlađoj Amazoni, s obzirom da je nakon raskida sa Tinom besno izbrisao sve njene fotografije, pa čak i one na kojima se nazire ćerka. 

"Vajni otac... briše slike ćerke, a sad glumi velikog tatu", pisali su ljudi među kojima je bilo mnogo onih koji su mu poželeli da u 2024. bude bolji otac.

I dalje vlada narativ da je bivšu, Tinu Kunaki, želeo da zarobi detetom, s obzirom da je imala samo 19 kada ga je upoznala. No, kako je njena karijera rasla, tako je više putovala po svetu, a na kraju je Vensan taj koji je čuvao Amazoni. 

Kada im je brak pukao, činilo se da je uradio sve što je mogao da je ostavi bez prihoda, te su Tinu mnogi zvali "najlepšom prokletnicom", upravo jer ju je veza sa Kaselom "proklela" i obeležila za celi život.

Tina Kunaki je bila sa Vensanom.
- / SGP / Profimedia 

No, čini se da se u poslednje vreme izdigla iz svega, te je njena karijera konačno krenula uzlaznom putanjom. A da li ista sudbina očekuje i njegovu novu devojku Naru, ostaje da vidimo.

instagram/narahbaptista Pogledajte još fotografija nove devojke Vensana Kasela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!