Ukoliko je bilo neke nade da će se Vensan Kasel i Tina Kunaki ipak pomiriti, sada je sve palo u vodu, jer je vremešni glumac kojeg zovu "najružniji zavodnik" prvi put uslikan sa novom devojkom, takođe 30 godina mlađom

Manekenka Nara Baptista i Vensan uživali su tokom paddleboarding-a, a potom i na plaži, a od trenutka kada su se pojavile paparaco fotografije, mnogi su komentarisali da su ovo već videli, i to sa njegovom bivšom, te da su morali dobro da protrljaju oči jer im se činilo da vide Kunaki. 

I zaista, dovoljan je jedan pogled da vam bude jasno da su Tina i Nara koja je samo godinu dana starija od glumčeve supruge gotovo identične. 

Venasan nekada sa Tinom.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kasel očigledno naginje veoma mlađim partnerkama i ima jasno definisan tip žene. To što se zabavlja sa "kopijom" svoje nekadašnje ljubavi neki tumače i kao potencijalni znak da možda nije preboleo Tinu. Tina i Nara čak imaju i isti ukus kada je reč o kupaćim kostimima, ukratko- ništa nez tanga detalja.

Čini se da Vensan sada sve daje što je nekada Tini kojoj je, kao što je poznato, otvorio vrata modelinga. Za vreme njihovog braka u kojem su dobili i ćerku Amazoni, Tina je krasila naslovnice velikih časopisa i bila zaštitno lice prestižnih brendova.

Međutim, od njihovog raskida, stvari su se promenile, te je manekenka bukvalno bila ostavljena bez ičega, a glumac se, kako su tvrdili strani mediji, postarao da joj zatvori što više vrata velikih brendova.

Tek nedavno je radila veliku kampanju za Hugo, i tom prilikom okačila veliku zahvalnicu što su joj dali priliku, što mnogima nije promaklo i što je, kako se smatra, potvrda, da je ostala bez velikih sponzora i prihoda.

Ona je u par navrata i viđena u javnosti, pogotovo tokom Nedelje mode, ali iako izgleda nikad bolje, njeno lice retko je imalo osmeh, naročito kada se saznalo da Vensan ima novu devojku. 

Tina kunaki je uvek neraspoložena.
Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ostaje samo da vidimo kakva će biti sudbina Kasela i Nare, odnosno da li će se priča sa Tinom Kunaki ponoviti.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!