Francuski glumac Vensan Kasel pre nekoliko meseci se, prema izveštajima svetskih medija, razveo od 26-godišnje lepotice, manekenke Tine Kunaki. Iako njih dvoje još nisu zvanično potvrdili ovu informaciju, jasno je da se njihova šestogodišnja veza okončala.

Kasel ne samo da je izbrisao sve njihove zajedničke fotografije s društvenih mreža, već joj nije čestitao ni rođendan, a Tina se poslednjih vremena često pojavljuje namrgođena u javnosti.

vensan kasel i tina kunaki
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, šuška se da ona ima novog dečka, ali ni Vensan nije ostao sam.

Izgleda da se brzo oporavio nakon razvoda, s obzirom na to da se spekuliše da ima novu devojku. Kao i Tina, i ona je mlađa od njega 30 godina, a reč je o Nari Baptisti, manekenki koja ima 27 godina i brazilsko-australijsko poreklo.

Prvo je sve počelo kao flert preko društvenih mreža, a zatim su putem Instagrama pokazali da su u Riju de Žaneiru, pa su čak snimljeni na jednom događaju koji promoviše kulturne događaje afroameričke zajednice.

Lepa manekenka je na društvenim mrežama objavila seriju selfija, uz opis "tvoja", na šta joj je Kasel na portugalskom odgovorio: "tvoj".

vensan kasel komentario devojci objavu
Instagram 

Kako izveštavaju strani mediji, do razvoda je došlo zbog prevare Kasela, slično kao što je učinio i svojoj prvoj supruzi Moniki Beluči. Često ga nazivaju "najmanje privlačnim zavodnikom" koji, iako nije jedan od najatraktivnijih glumaca, poseduje "ono nešto" i harizmu kojom osvaja najlepše žene na svetu.

Međutim, čak ni lepotice mu nisu bile dovoljne za bračnu sreću. Sa Tinom, inače, ima ćerku Amazonu, a sa Monikom ćerke Devu i Leonu.

vensan kasel i monika beluči
Youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!