Nakon dužeg vremena i različitih nagađanja, slavni glumac Vensan Kasel konačno se oglasio na mrežama. Od kako se u javnosti šuška da je između njega i 30 godina mlađe mankenke Tine Kunaki sve gotovo, gotovo kao da je nestao sa Instagrama, a ni u javnosti se od premijere poslednjeg filma nije mogao videti. 

Vensan Kasel i Tina Kunaki izgleda da su definitivno raskinuli.
- / SGP / Profimedia 

Sa profila je izbrisao sve fotografije svoje mlađe žene, što je i pokrenulo priče, kao i to što joj ništa više ne lajkuje, niti joj je čestitao rođendan javno kao što je to bilo ranije slučaj. 

I dok je na Tini bilo vidljivo koliko pati, te je, prema rečima mnogih, čak i "ostarila" preko noći, za Vesnana je važio drugi narativ kada su se pojavile fotografije sa premijere - da je "procvetao od kako nije sa manekenkom koja ga je koristila".

Mnogi su tvrdili da je Vensan procvetao od raskida sa Tinom.
PPE / Sipa Press / Profimedia 

U jednom trenutku glasniji su oni koji su tvrdili da je Tina na silu ljubila Vensana, kao i navodni izvori koji su govorili da je glumcu dozlogrdilo da sedi kod kuće i čuva njihovo dete dok se "manekenka švrćka po svetu i flertuje sa drugima".

Pričalo se da Vensan na silu ljubi Tinu.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Ipak, bilo je i onih koji su govorili da je Vensan na sve načine pokušavao da pobabi Tinu koju je upoznao kada je tek napunila 19 na Ibici, i da joj je čak i dete napravio da bi je "zarobio" i zadržao, dok je ona bila željna svega, što ne čudi ako se uzme u obzir da je slavna lepotica u ranim dvadesetim. 

Tina Kunaki želela je da izlazi i da se ponaša kao sve dvadesetogodišnjakinje.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Nakon raskida, Kunaki je bila ta koja je kačila kriptične poruke, te je čak i pokazala ćerku Amazoni što joj nije bilo dopušteno dok je bila u odnosu sa Vensanom. Zbog Šakirine pesme koju je podelila na Instagramu, šuškalo se da je Vensan ponovo bio taj koji vara, kao što je to bilo u slučaju sa jednom od najlepših glumica sveta Monikom Beluči, sa kojom je Kasel stavio konačnu tačku kada je upoznao Tinu. 

Tina Kunaki vidno je propala nakon raskida.
Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia 

Međutim, glumac se sada konačno oglasio na Instagramu i podelio najpre snimak na kojem oblači košulju, a potom i poruku za koju mnogi misle da je upućena upravo Tini. 

Vensan kasel objavio je novi snimak na Instagramu.
Instagram 

Nakon snimka ljudi su komentarisali da je Vensan taj koji je ostario preko noći, te da deluje umorno, ispijeno i iscrpljeno. 

Vensan kasel oglasio se na mrežama.
Instagram 

Ali poruka je ta koja se najviše komentariše. Naime, on je napisao: "Nema ljubavi bez dokaza da volite", čime je, na neki način, i ponizio Kunaki za koju je već kružilo da se udala iz koristi. 

Vensan je napisao: "Nema ljubavi bez dokaza da volite", čime je, na neki način, i ponizio Kunaki za koju je već kružilo da se udala iz koristi.
Instagram 

Međutim, mlada manekenka nije ostala dužna. Iako je malo pre toga podelila fotografije sa bratom, odmah potom okačila je na svoj profil "odgovor" kojim mu je duplo vratila pokazavši da Vensan ne može sa njom više kako on hoće.

Tina je uzvratila Vensanu.
Instagram 

"Mi smo ono što nosimo u srcu. Sve ostalo je samo izgled". Mnogi su protumačili njenu odbranu od tvrdnji da se nije dala u odnosu sa glumcem. Te da je lako pomisliti da je takva kakva se priča samo zato što je lepa i bila je u braku sa starijim.  

Tina kunaki ne dozvoljava da se misli da je sa Vensanom bila iz koristi.
JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

Tina je svakako nakon toga okačila i fotografiju sa prijateljima i na objavi nije skidala osmeh sa lica, a veća osveta Vensanu nije potrebna. 

Tina Kunaki okačila je selfi sa prijatlejima.
Instagram 

Kako će se dalje razvijati ova situacija, ostaje da vidimo, ali nema sumnje da niko od aktera nije načisto sa emocijama, pozitivnim i negativnim nakon raskida, a kako su izgledali u doba najveće sreće, pogledajte u galeriji u nastavku:

Alec Michael / Zuma Press / Profimedia, - / SGP / Profimedia Slavni glumac stariji je 30 godina od lepe manekenke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!