Od kako je Vensan Kasel izbrisao sve fotografije sa suprugom Tinom Kunaki, te se ne samo odpratili na mrežama, već i prestali da se pojavljuju zajedno, svet ne prestaje da bruji o raskidu para. Tome nisu pomogle ni izjave izvora bliskih paru. 

"Žive razdvojeno već nekoliko nedelja. Tina je slomljena", rekao je pre izvesnog vremena insajder jednom britanskom tabloidu.Da ovo nije samo još jedna u nizu izmišljenih izjava navodnih izvora, potvrdilo je i to što se Tina nije pojavila na promociji novog Vensanovog filma, niti joj je suprug čestitao rođendan kao što je do sada godinama unazad bio slučaj.

Tina Kunaki već neko vreme živi razdvojeno sa Vensanom.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Tina je u više navrata viđena u nimalo laskavim izdanjima, zapuštena, čupava... a čak i kada je otišla na utakmicu sa bratom i ocem nije mogla da natera sebe da se nasmeje, već je sve vreme nervozno proveravala telefon. 

Tina Kunaki nervozno je proveravala telefon na utakmici.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Nedeljama se šuškalo šta bi mogao biti razlog, a krivica je nekako pala na 31 godinu mlađu lepoticu koja je u vreme kada je upoznala poznatog glumca imala jedva napunjenih 19 godina. Par se upoznao na Ibici gde je Vensan navodno otputovao kako bi "razbistrio glavu" od razvoda sa Monikom Beluči, međutim umesto druge šanse, usledila je konačna odluka o razilaženju sa jednom od najlepših žena svih vremena. Lepa Tina mu je zavrtela mozak, i uplovili su u vezu, a potom i brak u kom su dobili ćerkicu Amazoni. 

Tina Kunaki opčinila je 31 godinu starijeg Vensana Kasela.
Instagram 

Tokom prethodnih godina stalno se provlačila priča da je Kunaki sa njim iz koristi, te da joj je otvorio vrata modnog sveta za kojim je toliko žudela. Tome nisu pomogle ni fotografije na kojima je delovalo kao da je Vensan ljubi na silu. 

Mnogi su mislili da je Vensan Kasel na silu bio sa Tinom.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

U isti mah, iako nema sumnje da je glumcu imponovalo što ima mlađu suprugu, to mu je i smetalo, te je, kako su navodno govorili izvori, na sve načine pokušavao da je "pobabi". Takođe mu se nije dopadao ni njen previše prisan odnos sa prijateljima, pri čemu je zaboravljao da je Kunaki ipak u ranim dvadesetim, te da je ostala željna druženja, izlazaka i svega onoga što rade devojke njenih godina. 

Tina Kunaki bila je željna života.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Tinu su žestoko kritikovali na mrežama, međutim, sada je manekenka bacila novo svetlo na celokupnu situaciju. Naime, odnedavno ona se vratila društvenim aktivnostima, te se čak pojavila i na modnoj reviji Muglera i H&M. Takođe je nakon toga objavila nekoliko snimaka na storiju koji su pokazali da je lepa Tina konačno bolje, te da je ponovo nasmejana i raspoložena. 

Međutim, sada je objavila skrinšot nove Šakirine pesme i pokrenula brojna pitanja, jer deluje da se situacija odvijala u potpuno drugom pravcu od očekivanog. 

Naime, kao što je poznato,Šakira se nedavno rastala od Pikeanakon 12 godina zajedničkog života i dvoje dece zbog njegove prevare sa daleko mlađom studentkinjom. Nakon surove javne prepirke, ona je objavila osvetničku pesmu, a potom i čitav album, na kojem su još neke pesme u kojima je udarila na bivšeg, ali i balada zbog koje se sada ponovo bruji o odnosu Vensana i Tine.

Zbog Šakirine pesme mnogi misle da je Tinu prevario Vensan.
Shutterstock 

Naime, emotivna balada u kojoj Šakira peva o tome kako su njeni sinovi prave ljubavi njenog života i kako su joj pomogli da nastavi nakon sloma koji je doživela nakon što ju je Pike prevario pod nazivom "Acróstico" osvanula je na Tininom profilu. Najpre je mnogima zaparalo uši to što je u pitanju prevarena pevačica, da bi potom pojedinci obratili pažnju i na sam tekst pesme za koji mnogi smatraju da otkriva prave detalje odnosa manekenke i glumca. 

Tina Kunaki podelila je stori sa Šakirinom pesmom.
Instagram 

"Naučio si me da ljubav nije prevara, i da se ne završava kada je prava/ pokušala sam da te sprečim da me vidiš kako plačem, nisam želela da vidiš moju krhkost", kaže Šakira, a zatim objašnjava da će uvek biti tu za svoje sinove: "I me je život šibao ovako, biću jaka samo za tebe".

U refrenu, Šakira dodaje: "Ljubav prema tebi leči moj bol / čini da se osećam bolje / Ovde sam za sve što ti treba / Došao si da dovršiš ono što jesam".

A u drugoj strofi, Šakira spominje svoj raskid sa Pikeom. Ona peva: "Iako ne znam kako da okrenem drugi obraz / Naučiti da oprostim je mudro". Dajući dalje savete svojim sinovima, ona dodaje: "Ako su stvari oštećene, ne bacajte ih, popravljajte ih / Suočite se sa svojim problemima / Morate se smejati životu / Iako rane bole".

I na kraju poručuje: "Ne. Ne plačem. Ti plačeš".

Da li treba da napomenemo da je ovo bilo dovoljno da mnogi posumnjaju da je slična situacija bila u slučaju Tine i Vensana?! Sada je sve veći broj ljudi ubeđen da je Vensan ponovo bio neveran, baš kao što je to bio slučaj u braku sa Beluči, ili da je na neki način bio "oštećen". Stiče se utisak da je pesmu Tina posvetila njihovoj ćerki Amazoni, te da će biti jaka samo zbog nje. 

U svakom slučaju, iako se akteri nisu oglašavali, čini se da njihovi postupci govore više od hiljadu reči, a šta je prava istina, verujemo da će se brzo saznati.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!