Što je patila - patila je! Nakon što je Vensan Kasel obrisao sve fotografije sa 30 godina mlađom suprugom Tinom Kunaki, a potom se i na premijeri svog novog filma pojavio nasmejan, što je bila sušta suprotnost onome kako je izgledala lepa manekenka, čini se da je slavna lepotica odlučila da je patnje dosta, makar pred očima sveta.

Naime, nije tajna da je Kunaki, od kako su učestale priče da se par razvodi, bila vidno neraspoložena i gotovo odsutna u brojnim prilikama. Najpre se pojavila na premijeri jednog filma raščupana i bez šminke, a potom su je paparaci uslikali tokom utakmice sa bratom i ocem kako nervozno proverava telefon, ne skrivajući tugu. 

Tina kunaki bila je tužna u javnosti.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Čak su i njene objave na Instagramu odavale utisak da je nešto muči, a komentari ljudi su se ređali jedan za drugim, nadovezujući se na tu tvrdnju. Međutim, čini se da je sada odlučila da promeni neke stvari, te se pojavila na jednom događaju full glam doterana, sa najširim osmehom, kao da poručuje: dobro sam! 

Kunaki se pojavila na Mugler&HM reviji, a svojim izdanjem ostavila je sve bez daha. Urbano, mladalački, vamp... tako je možda i najbolje kako su opisivali njeno izdanje koje možete videti na trećoj fotografiji na carousel Instagram objavi u nastavku.

Iako je i dalje izgledala umorno, mnogi su komentarisali da njene oči prvi put sijaju nakon dužeg vremena, što nije bio slučaj na pređašnjim objavama. 

Tina se pojavila u korsetu koji je istakao njen dekolte, i oversized odelu, a poseban akcenat je bio i na ombre dark usnama zbog koje je izgledala poput moderne goth princeze. Mnogi su komentarisali da manekenka odavno nije bila ovako dobro obučena i stilizovana s obzirom da se u poslednje vreme mogla videti, kada je sama, samo "zakopčana do grla", zbog čega se pričalo da "Vensan pokušava da je pobabi", kao i da je na sve načine pokušavao da ostaje kod kuće.

Podsetimo, još dok su važili za "srećan par" kružile su glasine da je Kaselu smetalo previše slobodno Tinino ponašanje.

Tina Kunaki je morala da izgleda starije zbog Vensana.
Instagram 

Redovno se ljubila i grlila sa prijateljima, izlazila i ponašala zapravo kao i sve druge devojke koje su njeno godište, dok je navodno glumac taj koji je čuvao njihovu ćerku, što mu se nije dopadalo. Na sve načine je pokušavao da da Tina izgleda starije nego što jeste, i da se ponaša kao da je bliže njegovom godištu.

Tina Kunaki bila je previše bliska sa prijatlejima.
Photopress / Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, ovo su do sada bila samo nagađanja javnosti. Doduše, ne čudi što su kružile ovakve priče ako se pogledaju neke od njihovih starih fotografija koje su se sada ponovo našle na mrežama i ne idu na ruku mladoj Kunakijevoj.

Poznato je da je manekenka imala jedva 19 godina kada je upoznala Vensana na Ibici. Zbog nje je glumac zauvek stavio tačku na bilo kakvo pomirenje sa Monikom Beluči.

Vensan je Tinu Kunaki upoznao na Ibici.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vensan je bio potpuno osednut tinejdžerkom i ubrzo sa njom uplovio u vezu, a kasnije i brak. Zbog Kunaki je radio sve što je tražila, fotografisao je, ispunjavao hirove, a mnogi su komentarisali da se ponižava.

Vensan je radio sve što Tina želi.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na paparaco fotografijama činilo se kao da ga Tina na silu ljubi, više uživajući u "pogodnostima" veze sa slavnim glumcem.

Na fotografijama je izgledalo kao da je Vensan ljubi na silu.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Naravno, da li u ovim pričama ima istine, nije poznato, a kako su izledali kada su makar naizgled bili srećni, pogledajte u galeriji u nastavku:

Alec Michael / Zuma Press / Profimedia, - / SGP / Profimedia Slavni glumac stariji je 30 godina od lepe manekenke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!