Nakon što su se pojavile priče da stvari između Tine Kunaki i Vensana Kasela nisu kako treba, što je dodatno podgrejalo njegovo brisanje svih fotografija sa mreža, ni glumac ni manekenka se nisu preterano pojavljivali u javnosti. 

Tina Kunaki i Vensan kasel ne oglašavaju se nakon vesti o raskidu.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Doduše, Vensan je imao premijeru svog novog filma, na kojoj je delovao nasmejan i dobro raspoložen, što nije slučaj sa Kunaki koju su paparaci uslikali na utakmici na kojoj je bila sa ocem i bratom. 

Vensan Kasel bio je dobro raspoložen na premijeri filma.
LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Slavna lepotica bila je vidno neraspoložena i sve vreme je proveravala telefon, čime se jasno videlo da iako pokušava da bude bolje volje, to joj ne polazi za rukom. 

Tina Kunaki bila je neraspoložena na utakmici.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Stvari su se činile nešto bolje nakon što je objavila fotografije sa proslave rođendana, ali se ispostavilo da su njeni osmesi bili samo "predstava" za javnost. 

Ona je u međuvremenu imala još nekoliko objava, ali one su odisale tugom, a na svim fotografijama Tina je izgledala tužno i odsutno. 

Sa druge strane, Vesnan nije aktivan na mrežama u poslednje vreme, niti se može igde videti. O dešavanjima na ljubavnom planu nije želeo da govori za medije, te se samo nagađa šta se dešava u njihovim životima. 

Ipak, mnogi i dalje ne prestaju da se pitaju da li će par uspeti da prevaziđe prepreke i nastave gde su stali ili je ovo defintivni kraj. Čak i kada je pre par dana objavila seriju fotografija, nisu je zaobišli komentari da izgleda tužno i neraspoloženo.

Sa jedne strane su bili oni koji su je tešili, dok su sa druge oni koji su osuđivali razliku u godinama između nje i Vensana, pa čak je i žalili jer se u svemu "zaigrala" misleći da će glumac progutati sve te žurke i provode sa "prijateljima". 

Tina Kunaki preterivala je u ponašanju sa prijateljima.
Instagram 

Šta je istina, znaju samo oni, ali nema sumnje da manekenka nije dobro. 

Podsetimo, par se upoznao na Ibici, kada je Tina imala samo 18 godina, malo pred njen 19. Iskre među njima odmah su planule, toliko, da je zbog mlade lepotice ostavio jednu od najlepših žena sveta Moniku Beluči nakon 18 godina braka. 

Vensan je zbog Tine ostavio Moniku.
Instagram 

Par je svoju vezu objavio na Instagramu u avgustu 2016. kada su podelili sliku s plaže. Međutim, Vensan Kasel je odbio da govori za medije o svom privatnom životu. Sledeće pojavljivanje odigralo se na crvenim tepihom Victoria’s Secret modne revije u Parizu u novembru 2016, a ostalo je istorija.

Tina Kunaki i Vensan prvi put su bili zajedno u javnosti 2016.
Shutterstock 

Nakon što su se venčali u francuskom selu 2018, Tina je naredne godine rodila njihovu ćerku Amazoni, a još njihovih zajedničkih fotografija iz dana najveće ljubavi, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!