Od kako je Vensan Kasel izbrisao sve zajedničke slike sa novom, mladom suprugom Tinom Kunaki, vesti da se slavni par razvodi sve su glasnije iz dana u dan. Da nije sve idealno nedavno je potvrdio i izvor blizak glumcu i manekenki. 

Razlozi nisu poznati, ali je izvor rekao da je "Tina očajna". "Žive razdvojeno već nekoliko nedelja. Tina je slomljena", rekao je insajder britanskom tabloidu.

Tina Kunaki izgledala je tužno i neraspoloženo na premijeri.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

U to su se svi mogli uveriti i u dve prilike kada smo slavnu manekenku videli u javnosti. Najpre je zabrinula sve kada se pojavila na premijeri filma bez šminke, čupava... što je bilo potpuno suprotno od onoga kako smo je mogli videti na dešavanjima u prošlosti. 

Mnogi su komentarisali da izgleda "bledo i bolesno", ali tada nikome nije palo na pamet da ona i Vensan imaju krizu u braku.

Tina Kunaki zabrinula je sve pojavom.
Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia 

Nakon što se saznalo da je Kasel obrisao fotografije, Tina se pojavila na utakmici Pari Sen Žermena i Olimpik Liona sa ocem i bratom, ali se nasmejala samo kada bi uhvatila da je paparaci fotografišu. Ostalo vreme bila je namrštena, neraspoložena, a svako malo je tmurno gledala u telefon. 

Tina Kunaki pojavila se na utakmici sa ocem i bratom.
Urman Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Nakon što su njene fotografije prelavile mreže, mnogi su komentarisali da izgleda kao da je "ostarila preko noći".

Tina Kunaki neraspoloženo je proveravala telefon.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Čak i kada je podelila trenutke sa proslave rođendana koji joj još uvek zakonit suprug nije čestitao, sticao se utisak da je njen osmeh lažan. 

No, potpuno je drugačija priča sa Vensanom. On se pojavio na premijeri svog novog filma "Tri musketara" bez manekenke, ali je bio vidno dobro raspoložen.

Vensan Kasel je bio srećan i bezbrižan na premijeri.
PPE / Sipa Press / Profimedia 

Ljudi su komentarisali da izgleda mlađe i poletnije, kao i da blista, što nije bio slučaj kada je bio sa Kunakijevom.

Vensan Kasel pojavio se na premijeri svog filma bez Tine.
LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tada su ga često nazivali "starcem", i prozivali da "izgleda kao da joj je otac", dok sada, kako pišu, "ima više boje u licu". Kasel je izgledao vrlo zadovoljno i nije bilo čime pokazao da ima turbulencije na privatnom planu. 

Vensana Kasela su prozivali da izgleda kao otac Tini.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Inače, par nije želeo da komentariše spekulacije da je njihovom braku došao kraj, a čak su i na Instagramu zaključali pratioce tako da se ne vidi da li prate jedno drugo.

Tina Kunaki i Vensan zaključali su pratioce.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Ostaje samo da vidimo da li će uspeti da izglade probleme ili je ovo defnitivni kraj, a još njihovih fotografija iz dana najveće sreće pogledajte u galeriji u nastavku:

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!