Tina Kunaki danas je jedna od najuspešnijih manekenki. Svako njeno pojavljivanje propaćeno je ogromnom pažnjom javnosti, a u novopečenoj slavi očigledno uživa. Zahvaljujući sjajnim modnim izdanjima, dobila je i titulu jedne od vodećih trendseterki, a obožavatelji ne prestaju da se dive kako njenom stilu, tako i lepoti. 

Doduše, iako je njen izgled ono o čemu se sada priča, u prošlosti se mnogo više pisalo o njenoj vezi sa Vensanom Kaselom kojeg je navodno, još sa 18, preotela jednoj od najlepših žena sveta, Moniki Beluči. Par se upoznao još 2016. na Ibici, i iskrice su odmah proradile, a ostalo je istorija.

Tina Kunaki privukla je pažnju sveta zbog odnosa sa Vensanom Kaselom.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

U godinama koje slede, Tinu su veoma često poredili sa Monikom, i glasali koja je od njih dve lepša. Sa jedne strane su fanovi koji smatraju da Kunakijeva nije ni do kolena Beluči, a sa druge strane su oni kojima je lepa manekenka bez konkurencije kada je u pitanju lepota. 

Mnogi su mišljenja da je Monika lepša od Tine.
Shutterstock 

Moniki su zamerali bore, govorili da su je stigle godine, a za Tinu su isticali da je prirodna lepotica čak i bez šminke. I upravo tu dolazimo do aktuelne teme na mrežama. Naime, Vensanova mlada supruga prošla je razičite vaze te smo je videli i u full glam izdanjima i onda kada izgleda kao da nema šminku, iako se ispostavilo, po close-up fotografijama, da i te kako nosi debele slojeve pudera. 

Tina Kunaki uvek nosi debele slojeve pudera.
Sebastien Fremont / Starface / Profimedia 

Čak i na njenom Instagramu, na kojem se mogu naći fotografije na kojima nema ništa na licu, primetno je da koristi, baš kao i većina, popularne aplikacije sa "sređivanje" slika, a zahvaljujući modelingu, tačno zna kako treba pozirati. 

Međutim, Tina se sada pojavila potpuno "golog" lica na premijeri filma "Je Verrai Toujours Vos Visages" u Parizu. Manekenka je za ovu priliku izabrala oversized kaput, džins i cipele sa špic vrhom, dok je kosu skupila i vezala u nisku punđu. 

Od šminke nije imala ništa na licu, jedino su joj obrve bile začešljane i na usnama je nosila balzam ili sjaj. Međutim, od trenutka kada su se pojavile njene fotografije, ljudi ne prestaju da komentarišu da "nije ni l od lepotice", kao i da su iznenađeni "koliko ima fleka i bubuljica po licu".

Tina kunaki pojavila se bez šminke.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Da se razumemo, u tome nema ničeg lošeg, i lepo je da slavni konačno pokazuju kako njihova koža zaista izgleda, no, čini se da to nije svima po volji. 

Tina Kunaki izgleda neprepoznatljivo bez šminke.
Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia 

"Kako je sa takvim, bubuljičavim licem uspela da smuva muža najlepše žene sveta", "Još ima pubertetske bubuljice, a voda se sa starcem", "Mislila sam u prošlosti da nije imala šminku, a ona nosila debele slojeve pudera da sakrije bubuljice i akne", "Mlada je da bi imala takvo lice, a nije bilo takvo ranije", "Zar kao manekenka ne bi trebalo da čuva svoj kožu. Fleke od sunca pokazuju da kremu za sunčanje videla nije", "Izgleda mi kao neka tetka, ovako sva pogurena, u ovom kaputu", "Mogla je barem da se očešlja kad dolazi na premijeru, a lice užas"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

Jedan od komentara je uporedio Tinu i Moniku u istim godinama. "Tina, gledaj i uči. Ovako treba da izgledaš u svojim dvadesetim", piše iznad Monikine fotografije na kojoj ima kao Tina sada - 25.

Komentarisalo se i da je Beluči prirodna lepotica, dok je Tina, očigledno, radila nešto na licu, s obzirom da su njena vilica i jagodice sada naglašeniji nego u prošlosti, što može da implicira da je nešto rađeno. 

Tina kunaki je nešto radila na licu.
Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

To se posebno vidi kada uporedite neku fotografiju poput ove iznad, i neke starije, kada je Kunakijeva imala 18 ili 19 godina, kao primer u nastavku.

Tina kunaki je izgledala drugačije u prošlosti.
Instagram / 

 Fileri, "ispumpavanje" sala iz obraza i slično, samo su neke od procedura koje se spominju uz njeno ime, a vi procenite da li u tim pričama ima istine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!