25-godišnja lepotica Tina Kunaki od malih nogu želela je da se bavi manekenstvom. Nije ni sluitila da će je tokom surfovanja na plaži, primetiti jedna kompanija i kasnije ugovoriti fotkanje s njom. 

Njena karijera počela je tako što se prvo pojavljivala u lokalnim reklamama i snimala reklame za brendove poput Roxy i Quicksilver, pre nego što se preselila u Madrid. S dolaskom u Madrid, Tina je postala deo agencije "Mad Management Model", međutim ubrzo se preselila u London gde je potpisala ugovor sa "SUPA Model Management" i tada kreću njeni ozbiljniji angažmani.

tina kunaki oduvek je želela da bude manekenka
Instagram 

Nakon što se pojavila u nekoliko muzičkih spotova, Tina je postala veoma popularna. U to vreme je počela da izlazi sa slavnim francuskim glumcem koji je kasnije postao njen muž.

Ljubav sa 30 godina starijim muškarcem

Tina je uspela da zavede bivšeg muža Monike Beluči, a njena pojava izaziva oduševljenje mnogih. Lepa manekenka 6 godina je u ljubavi sa francuskim šarmerom Vensanom Kaselom, a 2019. godine dobili su ćerku Amazoniju. Slavni par je zajedno od 2016. godine, a upoznali su se na Ibici i to u trenutku kada je ona imala samo 19 godina.

Alec Michael / Zuma Press / Profimedia, - / SGP / Profimedia Slavni glumac stariji je 30 godina od lepe manekenke

"Bio je to magičan trenutak. Bili smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje", otkrila je svojevremno Tina, ističući i da nije imala pojma ko je Vensan kada su se upoznali. Kako je otkrila shvatila da je poznat tek kada su ih tokom izlaska uhvatili paparaco fotografi.

Od samog starta njihova veza izazivala je puno interesovanja, pre svega jer je javnost bila znatiželjna u čijem je to zagrljaju završio slavni 56-godišnjak nakon razvoda od Monike Beluči, nezvanično najlepše glumice sveta.

Uprkos tome što je delovalo kao nemoguć zadatak pronaći ženu koja će šarmom nadmašiti Belučijevu, sve se češće mogu čuti komentari da je Tini to pošlo za rukom. 

tina kunaki mami uzdahe izgledom
Instagram 

Zanimljivo je da je i Tina, poput Monike Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo. Tamnoputa 25-godišnjakinja vrlo je atraktivna, a posebnu draž daju joj bujna, kovrdžava kosa i vretenasta figura.

Neki su govorili kako je mlada manekenka njegov hir zbog krize srednjih godina, a sve vreme Vensan je ćutao i nije davao izjave za štampu.

tina kunaki i vensan kasel zajedno su 6 godina
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Manekenka obožava da na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije. Vensenu to nimalo ne smeta. Naprotiv. Često joj ispod objava ostavlja komentare poput: "Moja ljubav", ili "Obožavam te".

S obzirom na to koliko se vole, izgleda da su ipak oni ti koji su na kraju hejterima zadali "šah-mat" i demantovali prognoze da je 30 godina mlađa manekenka samo još jedna avantura poznatog glumca.

Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Milla Cochran / INSTAR Images / Profimedia Lepa manekenka mami uzdahe izgledom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!