Vensanu Kaselu mnogi zavide na 18 godina mlađoj supruzi. Ako se uzme u obzir da je pre nje bio u braku sa jednom od najlepših žena - Monikom Beluči, a da mnogi smatraju da je lepa Tina Kunaki lepotom nadmašila i nju, razumljivo je što njihova pojavljivanja u javnosti izazivaju oduševljenje i divljenje na svakom koraku.

Zgodna manekenka gotovo hipnotišuće privlači pažnju gdegod da se pojavi, nevezano da li je zakopčana do grla, ili su je pak paparaci fotografisali na plaži. Posebno je zanimljivo što nije tipična mršavica, već je i te kako krase obline, a zanimljivo je i da je kilažu nakon trudnoće veoma brzo vratila na staro.

Tina Kunaki oduševljava izgledom gdegod da se pojavi.
Serge Arnal / Starface / Profimedia 

Iako je poznato da Tina vredno trenira, te da izuzetno vodi računa o svom izgledu, sa druge strane, osnova joj je, kako je i sama otkrila upravo ishrana. 

Ona se, prema rečima nutricioniste slavnih doktora Oza pridržava takozvane "dijete bez dijete", odnosno, oblika fastinga. Kako kaže, za razliku od fastinga gde se unos hrane ograničava na osam sati, ovde postoji više slobode. 

Tina Kunaki navodno je fastingom sredila liniju.
Instagram 

Razlog je jer hrana može da se konzumira od momenta kada sunce izađe, pa sve dok ne zađe. Međutim, iako je satnica duža, upravo ovde se ogleda "caka". Jednostavno, ugljeni hidrati su potpuno zabranjeni. 

Ipak, dozvoljeno je da se počastite jednom nedeljno omiljenom hranom, odnosno da imate cheat day. Na ovaj način veoma brzo ćete videti rezultate, a doktor Oz kaže da je glavna prednost ovakve ishrane to što se masne naslage nestaju, ali obline ostaju, što se da primetiti po Tininom primeru.

kada je reč o ishrani Tine Kunaki, limunade i ceđena limeta su nešto čime započinje dan. U vodu često doda i listove sveže nane, a umesto kafe ujutru pije čaj. Manekenka je često isticala da je hidratacija glavni faktor kada je dobar izgled u pitanju, a s vremena na vreme pije i vodu sa čija semenkama koje poboljšavaju probavu.

Kada je reč o doručku, manekenka u 99 odsto slučajeva dan započinje ovsenom kašom, a jedno je voće to koje se menja. Najčešće su to borovnice i maline, a koristi isključivo biljna mleka. 

Za ručak jede ili suši, ili salate sa piletinom ili ribom, a kada joj se jede pica, bira isključivo one sa tankom koricom i sa mnoštvom zeleniša. 

Tina Kunaki uglavnom za ručak jede suši ili salate.
Profimedia 

Inače, s obzirom da je Tini Kunaki omiljena meksička hrana, ne beži od ljutih jela, što se u brojnim studijama pokazalo kao dobar način da sagorite "višak".

Kada je u pitanju večera, manekenka bira light varijante, te su salate ponovo jedna od opcija, a ukoliko konzumira težu i jaču hranu, narednog dana obavezno više trenira ili šeta. 

Za užine uvek jede voće, sa akcentom na borovnicama i drugom bobičastom voću, a ukoliko je na napornim snimanjima, obavezno sa sobom nosi banane koje je duže vreme drže sitom. 

Zahvaljujući zdravim navikama koje prenosi i na svoju ćerku, Tina zaista može da se pohvali telom iz snova, a još njenih fotografija pogledajte u galerji na kraju teksta.

Instagram Slavnom glumcu na zgodnoj mladoj ženi mnogi zavide

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!