Situacija između Tine Kunaki i Vensana Kasela još uvek je neizvesna. Nijedna ni druga strana nije se izjašnjavala o statusu, te je još uvek nejasno da li je došlo do finalnog razlaza para ili je ovo samo tretnutni problem, a očekivano, na mrežama su se pojavile i neke njihove stare fotografije koje su rasplamsale teoriju da je manekenka bila iz koristi sa glumcem.

Tina Kunaki je neraspoložena od kako se saznalo da se razvodi.
Urman Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Podsetimo, da stvari nisu kako treba bilo je jasno kada je Vensan izbrisao sve fotografije sa Tinom, a nagađalo se i da su se otpratili. Ovo trenutno nije moguće proveriti jer su obe strane "zaključale" prijatelje. Nakon toga je Tina uslikana na stadionu sa bratom i ocem, ali njeno tužno i zabrinuto lice, kao i konstantno proveravanje telefona samo su doprineli pričama da u njenom braku nije sve u redu. 

Tina Kunaki sve vreme je proveravala telefon.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Takođe, Vensan se na premijeri poslednjeg filma pojavio sam, što je pojačalo glasine da se razvodi. Zapravo, još dok su važili za "srećan par" kružile su glasine da je Kaselu smetalo previše slobodno Tinino ponašanje.

Vensan Kasel se pojavio na promociji filma sam.
PPE / Sipa Press / Profimedia 

Redovno se ljubila i grlila sa prijateljima, izlazila i ponašala zapravo kao i sve druge devojke koje su njeno godište, dok je navodno glumac taj koji je čuvao njihovu ćerku, što mu se nije dopadalo.

Tina Kunaki ponašala se neprimereno sa prijateljima.
Instagram 

Na sve načine je pokušavao da je "pobabi", odnosno da izgleda starije nego što jeste, i da se ponaša kao da je bliže njegovom godištu.

Vensan je vršio pritisak na Tinu.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, ovo su do sada bila samo nagađanja javnosti. Doduše, ne čudi što su kružile ovakve priče ako se pogledaju neke od njihovih starih fotografija koje su se sada ponovo našle na mrežama i ne idu na ruku mladoj Kunakijevoj.

Tina Kunaki i Vensan Kasel su imali probleme u braku.
Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia 

Naime, poznato je da je manekenka imala jedva 19 godina kada je upoznala Vensana na Ibici. Zbog nje je glumac zauvek stavio tačku na bilo kakvo pomirenje sa Monikom Beluči. 

Vensan je bio potpuno osednut tinejdžerkom i ubrzo sa njom uplovio u vezu, a kasnije i brak. Zbog Kunaki je radio sve što je tražila, fotografisao je, ispunjavao hirove, a mnogi su komentarisali da se ponižava. 

Vensan je radio sve što Tina želi.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na paparaco fotografijama činilo se kao da ga Tina na silu ljubi, više uživajući u "pogodnostima" veze sa slavnim glumcem. 

Tina Kunaki nije volela da je Vensan ljubi
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Naravno, da li u ovim pričama ima istine, nije poznato, a kako su izledali kada su makar naizgled bili srećni, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Vensan Kasel i Tina Kunaki

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!