Od kako se saznalo da u braku Vensana Kasela i 30 godina mlađe Tine Kunaki postoje problemi u braku, te da su navodno i pred razvodom, mnogi su se pitali kako na sve to reaguje bivša supruga glumca, čuvena lepotica Monika Beluči

Podsetimo, Monika i Vensan bili su u braku od 1999. do 2013. godine, a za to vreme dobili su i dve ćerke - stariju Devu koja je krenula njenim stopama i mlađu Leoni. Iako o razlozima raskida nikada nisu pričali javno, Beluči je u jednom trenutku u jednom intervjuu nagovestila da je problem bila prevara. Konkretno, ona je navodno u izjavi navela da smatra da bi bilo smešno da traži od svog muža da bude veran ako je odsutna dva meseca. Što se kaže - pametnom dosta!

Navodno su i Vensan i Monika ostavili "otvorene karte" i nakon razvoda, te čak i radili na pomirenju. Međutim, sve se promenilo kada je glumac otputovao na Ibicu i upoznao 18-godišnju Tinu Kunaki i potpuno "odlepio" za njom. Priča sa Monikom pala je u vodu, dok je Kasel živeo drugu mladost sa 30 godina mlađom devojkom, a kasnije i suprugom.

Tina kunaki opčinila je Vensana kasela.
Instagram 

Međutim, upravo njena mladost kasnije je došla na naplatu. Naime, iako je sa Tinom dobio i ćerku kojoj su dali ime Amazoni, manekenka kojoj je karijera procvetala od kako je uplovila u brak sa slavnim imenom glume i dalje je bila samo obična dvedesetogodišnjakinja željna izlazaka i druženja. 

Sa svojim prijateljima se ponašala previše slobodno, što je Vensanu bilo teško da prihvati i navodno je sve vreme pokušavao da je "pobabi". Nažalost, do toga nije došlo te se par razdvojio i navodno već neko vreme žive razdvojeni, a glumac je izbrisao sve fotografije Kunakijeve sa svog Instagrama.

Tina Kunaki nervirala je Vensana svojim ponašanjem.
Instagram 

Na sve to, u poslednje vreme internetom kruže i stare paparaco fotografije na kojima izgleda kao da Tina na silu "trpi" Vensanove nežnosti. Šta je istina, znaju samo oni, ali mnogi nisu propustili da iskomentarišu da je "dobio šta je zaslužio". 

Vensan Kasel na silu je pokušavao da zadrži Tinu.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Sa druge strane, Monika je razvod braka i Vensanovu novu vezu teško podnela. Srećom, vreme leči sve rane, te je i ona kasnije pronašla ljubav, iako je najviše bila fokusirana na odgajanje ćerki. Glumica je od skora i u vezi sa čuvenim genijem sedme umetnosti Timom Bartonom

Monika Beluči uplovila je u vezu sa Timom Bartonom.
Nicolas Liponne / AFP / Profimedia 

Čini se da joj novi odnos veoma godi jer je glumica gotovo procvetala od kako je sa njim uplovila u vezu. Na sve to, pojedini izvori su tvrdili da je i ona pomalo likovala što je njen bivši osetio ono što je osećala onda u prošlosti. 

Da li baš u tim tvrdnjama ima istine, nismo sigurni, ali ono što nam nije promaklo je da zaista Monika izgleda nikad bolje.

U prilog tome svedoče i fotografije iz Vogue Greece koji je krasila početkom meseca, a potom i naslovnica Vanity Fair-a.

Beluči prosto sija, a komentari oduševljenja ređaju se ispod svake njene objave. I mi samo možemo da kažemo - zasluženo! 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!