Kada je reč o deci poznatih lepotica, za mali broj se može reći da su uspeli da dosegnu slavu čuvenih majki. Jedna od onih oko koje se svako malo "lome koplja" je i Deva Kasel, koja je i sama uplovila u manekenske vode, ali, kako mnogi smatraju, nema to nešto što je potrebno da bude prava zvezda. 

Iako je krasi neverovatna lepota, veoma često se uz njene projekte može pročitati da joj fali senzualnosti i seksepila Monike Beluči, čak i kada je u obnaženim izdanjima. Zbog svega vlada mišljenje da svojoj majci nije ni do kolena. Ipak, činjenica je da mlada manekenka nastalvja da ređa uspehe, nevezano da li joj je mama kupila karijeru ili ne.

Deva kasel očajnički pokušava da bude poznata.
Youtube 

Negativni komentari su se ponovili i nedavno kada se mlada Deva pojavila u providnom, čipkanom bodiju i maksi suknji, kao i cipelama istog dezena, a pravo izdanje je bila njena nova frizura. Ona je svoju dugu kosu odsekla u kraći lob i sitno je ukovrdžala, promena se nije svima dopala. 

Iako je krasi lepo i umiljato lice, mnogi su pisali da sa ovakvom frizurom, i u ovoj odevnoj kombinaciji "izgleda poput tetke", te da je neverovatno da iako je u providnom, "ničeg seksepilnog u sebi nema".

Deva Kasel promenila je frizuru i mnogi kažu da u novom izdanju izgleda tetkasto.
RINDOFF-BORDE / Bestimage / Profimedia 

"Šta je ovo ljudi, na šta ova devojka liči?", "Taj koji joj je rekao da odseće kosu treba da dobije otkaz", "Toliko lepa, a tako bezlična", "Ova devojka se toliko očajnički trudi da bude seksi, a tako ima neku tetka/strina energiju", "Zašto svaka ćerka slavnih mora da bude manekenka kad očigledno nije za to", samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Inače, Deva je u svet modelinga ušla još sa 15 godina, a do sada je nekoliko puta krasila naslovnice najvećih magazina. Pojavila se i u nekim reklama, te ne čudi što joj predviđaju blistavu budućnost, možda i proboj u svet filma.

Ali uprkos njenoj prirodnoj lepoti koja neodoljivo podseća na njenu majku u mlađim danima, Devi mnogi zameraju jer očajnički pokušava da se probije na crvene tepihe na račun svojih roditelja.

Ona koristi svaku priliku da se fotografiše u golišavim izdanjima, a pre godinu dana od majke je 'ukrala' naslovnicu Vogue-a i, prema izvorima bliskim Moniki Beluči, danima molila majku da se slika sa njom kako bi dobila publicitet.

Deva očajnički želi da bude poznata.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Paparaci su u više navrata fotografisali mladu Devu kako ona tera svoje drugarice i asistente da je slikaju u izazovnim pozama širom Rima, gde živi, a svi se slažu u jednom – da je imala kalibar talenta i lepote koji krase njena majka, ne bi joj trebalo toliko truda da je javnost primeti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!