Mnoga deca poznatih ličnosti i parova često žele da okuse istu slavu kao i njihovi roditelji, a u tome im pomažu veze i poznanstva, kao i bogatstvo uz koje su odrasli. Jedna od njih je Deva Kasel, ćerka italijanske glumice Monike Beluči i francuskog glumca Vensana Kasela.

Deva ima 18 godina, a davno je odlučila da želi da krene majčinim stopama i postane poznata kao jedna od najlepših žena na svetu. Iako njenog oca, šarmantnog Vinsenta, mnogi ne smatraju posebnim lepotanom, njena majka je po mišljenju mnogih najlepša filmska diva svih vremena – a Deva je nasledila njenu lepotu.

Divna tinejdžerka već suvereno šeta modnim pistama i pozira za naslovnice poznatih časopisa, a na Instagramu je prati i više stotina hiljada ljudi.

Deva Kasel želi da bude kao njena majka.
LAURENT LAURENT VU / Sipa Press / Profimedia 

Ali uprkos njenoj prirodnoj lepoti koja neodoljivo podseća na njenu majku u mlađim danima, Devi mnogi zameraju jer očajnički pokušava da se probije na crvene tepihe na račun svojih roditelja. Ona koristi svaku priliku da se fotografiše u golišavim izdanjima, a pre godinu dana od majke je 'ukrala' naslovnicu Vogue-a i, prema izvorima bliskim Moniki Beluči, danima molila majku da se slika sa njom kako bi dobila publicitet.

Paparaci su u više navrata fotografisali mladu Devu kako ona tera svoje drugarice i asistente da je slikaju u izazovnim pozama širom Rima, gde živi, a svi se slažu u jednom – da je imala kalibar talenta i lepote koji krase njena majka, ne bi joj trebalo toliko truda da je javnost primeti.

Deva Kasel tera svoje drugarice i asistente da je slikaju u izazovnim pozama.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Javnost je generalno veoma podeljena po pitanju Deve i njenog manekenskog talenta. Kako znamo da je i Monika karijeru započela kao manekenka, svi ih upoređuju, pa jedni misle da liče, a drugi pak da Deva svojoj majci nije ni do kolena jer joj nedostaje seksepilnosti.

Inače, Deva je dete iz braka glumačkog para Monike i Vinseta, a ima i mlađu sestru Leoni. Njihov otac je trenutno u braku sa 30 godina mlađom suprugom Tinom Kunaki, sa kojom živi u Brazilu, a prema objavama koje često deli na svojim društvenim mrežama vidi se da se ona i Deva odlično slažu. S druge strane, Monika Beluči je u vezi sa Nikolasom Lefevrom.

Još fotografija ćerke legendarnog glumačkog para pogledajte u nastavku:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Deva Kasel je ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!