Deva Kasel ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela, bila je jedna od glavnih zvezda spektakularne kampanje za čuvenu modnu kuću "Dolce & Gabbana".

Lepa 16-godišnjakinja je muza italijanskog modnog dvojca i zaštitno lice njihovog brenda, a po kadrovima ove kampanje jasno vidimo se poznata naslednica sjajno snalazi pred objektivom, ali i koliko podseća na majku Moniku.

Iako su ranije komentarisali da crnokosa lepotica nije preslikana Monika, ali da je nesumnjivo duga kosa, prćast nos i ovalno lice dobitna kombinacija za njenu karijeru modela koja je, po svemu sudeći, krenula uzlaznom putanjom, sada se sličnost između majke i ćerke daleko više primećuje.

Deva Kasel u kampanji dolce gabbana.
youtube printscreen 

Tu je još jedna spona između slavne majke i sve uspešnije ćerke- obe su manekensku karijeru počele u kampanjama kultnog italijanskog brenda "Dolce & Gabbana". Monika je imala 16 godina kada je počela da se bavi modelingom, a njena ćerka je pre nekoliko godina debitovala u svetu manekenstva.

Modni počeci Deve Kasel veoma su uspešni. Podsećanja radi, najpre je bila deo Nedelje mode u Milanu, pa potpisala, a zatim postala novo lice modne kuće "Dolche&Gabbana". Nedavno je takođe pozirala za naslovnicu francuskog izdanja "Elle" magazina.

Deva Kasel u kampanji dolce gabbana.
Youtube 

Deva Kasel pleni lepotom gde god se pojavi, a pažnju je ukrala i na Nedelji mode u Parizu gde je bila jedna od najbolje obučenih zvanica Dior revije.

Dok je Deva prošlog leta u Italiji snimala kampanju za "D&G", sa njom su bili i njeni roditelji, Monika i Vensan Kasel kao i mlađa sestra Leoni (12).

Tom prilikom su bivši supružnici pokazali da su u sjajnim odnosima nakon razvoda 2013. godine koji je usledio posle 14 godina braka.

Ćerka Monike Beluči liči na nju
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Vensan Kasel je sada u braku sa modelom Tinom Kunaki sa kojom se nedavno pojavio na 75. Kanskom filmskom festivalu, zbog čega su mnogi imali razloga da je upoređuju sa Monikom Beluči.

Inače, sestre Deva i Leoni često provode vreme sa slavnim ocem i njegovom novom partnerkom sa kojom ima ćerkicu Amazoniju. Kasel inače već godinama živi u Brazilu, a Instagram mu je preplavljen fotografijama, 31 godinu mlađe žene, Tine Kunaki i njihove naslednice.

Nova žena Vensana Kasela.
Alec Michael / Zuma Press / Profimedia 

Ipak, pored što mnogi vide velike sličnosti sa majkom, mnogi na njenom licu vide i gene slavnog oca. Bilo kako bilo, Devu krasi vanvremenska lepota, a uspeh u svetu modelinga joj je zagarantovan, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Deva Kasel je ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela.