Monika Beluči, italijanska glumica koja važi za jednu od najlepših žena na svetu, napravila je veliku transformaciju. Monika je javnost ostavila bez daha nakon što je podelila fotografije na kojima je pozirala sa platinasto plavom kosom.

Naime, za potrebe fotografisanja za naslovnu stranu francuskog magazina "Madame Figaro" , Monika je pretpostavlja se na jedan dan, postala je plavuša i društvene mreže su se bukvalno usijale od komentara.

Dok su jedni bili očarani njenim novim imidžom, drugi su tvrdili da je njena tamna smeđa kosa njen zaštitni znak.

"I dalje si prelepa iako ova kosa nije stvoj stil", "Atraktivnija je sa tamnom kosom", "Crna kosa ti stoji savršeno", "Ova žena je lepa u svakom izdanju", "Čini mi se da izgleda mlađe sa plavom kosom", samo su neki od komentara koji su se našli ispod slika Monike Beluči na kojima pozira sa novom bojom kose.

Inače, poomenuto fotografisanje bilo je inspirisano kultnim filmom "La dolce Vita", a lepa Monika trebalo je da podseća na legendarnu Anitu Ekberg, koja je u filmu tumačila lik Silvije, a kultna scena ulaska u Fontanu Di Trevi bila je inspiracija za ovaj glumičin izgled.

Inače, Monika Beluči je već jednom bila plavuša. Ona je davne 2000. svoju tamnu kosu zamenila plavom bojom za potrebe filma "Malena", kao i 2007. godine za ulogu u filmu "The Second Wind".

Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia, Shutterstock Sve transformacije lepe Italijanke

S plavom kosom smo mogli da je vidimo i u raznim modnim editorijalima. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!