Monika Beluči možda je jedna od najlepših žena sveta, ali i ona, kao mnoge, ima svoje nesigurnosti. Međutim, malo ko bi očekivao da će ih lečiti filterima i Fotošopom.

Žena koju su milioni obožavali jer dostojanstveno stari i pritom izgleda fantastično, poklekla je pred trendom koji je zaživeo na mrežama, i obradila lice do neprepoznatljivosti, te na novim fotografijama kao da gledamo u 30-godišnju Moniku, a ne glumicu koja dobrano gazi šestu deceniju.

Naime, glumica je na svom Instagramu podelila fotografije sa dodele nagrada Maria Callas, međutim, mnogima je bilo više nego neprijatno da gledaju u neprirodno ispeglano lice jedne od najlepših žena sveta. Ne možete a da se ne zapitate gde je nestala ona Monika koja je govorila da će kad ostari prestati da gleda u ogledalo, već će gledati svoju decu.

"Tvojim fotografijama ne trebaju filteri. Prelepa si i bez njih". "Ti si tako prelepa, nema potrebe da svoje lice sređuješ u aplikacijama", "Dobro znamo kako izgleda, koga laže", "Čemu ovoliko Fotošopa", "Zašto to sebi radiš... čemu filteri"... samo je delić komentara ispod objave.

Moniku Beluči prozivaju zbog fotošopa.
LOIC VENANCE / AFP / Profimedia 

Međutim, bilo je i nekih daleko surovijih poput: "Želim objašnjenje - ko je voštana figura na fotki", ili pak "Izgleda da godine čine svoje, pa babu niko nije naučio kako da koristi filtere"...

Mnogi su poručivali da im je pala u očima, te da je poklekla pred "nerealnim trendom koje propagiraju devojke koje nemaju ništa drugo za ponuditi", gde se aludira da ovako "tešku" obradu češće vidimo na pojedinim starletama, a ne na glumicama čije police krase neke od najprestižnijih filmskih priznanja.

Monika Beluči i sa 57 izgleda fantastično.
- / SGP / Profimedia 

Sve ovo ne bi bilo toliko čudno da Monika u brojnim intervjuima nije govorila da "bore smatra izuzetno šarmantnim".

"Gledam na sebe sa saosećanjem. Bore smatram baš šarmantima. Kad vidim zrelu ženu koja svoje lice nije korigovala, ne pomislim da bi to trebalo da učini, nego pomislim da izgleda baš ljupko. Ali plastična hirurgija postoji, a ako tebe čini srećnom, zašto da ne?", rekla je pre nekoliko godina za AFP.

"Ali, kako je rekao Oskar Vajld, lepota traje samo pet minuta ako nemaš ništa drugo da zadržiš znatiželju. Mislim da ne bih imala ovakav uspeh u karijeri da sam samo lepa. Džaba vam lepota ako ste glupi", izjavila je Monika u intervjuu za magazin The Talks, te se zato mnogi i pitaju zašto je dozvolila sebi ovoliki kiks.

Uostalom, u njenom poslednjem filmu "Memory" jasno se vidi kako zapravo izgleda, i ne, nema ničeg lošeg u borama.

Monika Beluči pokazala je kako stvarno izgleda u filmu "Memory".
Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia 

Naprotiv. Čuvena "Malena" i sa 57 izgleda fantastično, te se svi nadaju da je ovo bio samo njen izlet u svet Fotošopa, a kako je glumica izgledala nekad, kao i neke njene novije fotografije pogledajte u galeriji ispod:

Youtube Monika Beluči nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!