Monika Beluči bila je i ostala jedna od najlepših žena sveta. I dan-danas, sa 57, glumica oduzima dah pojavom i vanvremenskom lepotom, te ne čudi što su mnogi jedva čekali da vide da li će i njene ćerke koje je dobila u braku sa Vensanom Kaselom povući na nju i možda je čak i zaseniti.  

Međutim, Beluči ih je sve ove godine skrivala od očiju javnosti sve dok starija, Deva Kasel, nije izrazila želju da se i sama bavi javnim poslom.

Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena sveta.
Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia 

Ona je krenula, baš poput majke, da se bavi manekenstvom, te je čak odlučila i da napravi jednogodišnju pauzu pre koledža kako bi shvatila šta zaista želi da radi u životu, a vreme provodi često i sa dečkom koji je takođe maneken.

Deva kasel pravi pauzu u školovanju.
Instagram 

Mnogi impliciraju da bi možda mogla da završi i u glumi, s obzirom da su joj roditelji najtalentovaniji glumci današnjice, međutim, sa javnim poslom, dolaze i komentari, koji nisu uvek najpozitivniji.

Za Devu kasel kažu da nije lepa kao njena majka.
LAURENT LAURENT VU / Sipa Press / Profimedia 

Tako mnogi, iako ne osporavaju Devinu lepotu, često ističu da "slavnoj majci nije ni do kolena". Često se slika u izazovnim pozama, a krasila je već i naslovnice poznatih časopisa, ali je dobar deo ljudi saglasan da "nema Monikinu harizmu" i dodali da "da je imala kalibar talenta i lepote koji krase njenu majku, ne bi joj trebalo toliko truda da je javnost primeti"

Javnost je generalno veoma podeljena po pitanju Deve i njenog manekenskog talenta. Kako znamo da je i Monika karijeru započela kao manekenka, svi ih upoređuju, pa jedni misle da liče, a drugi pak da Deva svojoj majci nije ni do kolena jer joj nedostaje seksepilnosti.

Sa druge strane, Devina mlađa sestra Leoni ima tek 12 godina i čini se da nema nameru da se upušta u šoubiznis svet. Ona se retko pojavljuje u javnosti, i živi tipičan život tinejdžerke.

Nažalost, devojčicu su često prozivali zbog kilograma, te ne čudi što se na sve načine sklanja od pažnje javnosti, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Ćerke Monike Beluči izrasle su u prave lepotice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!