U samo nekoliko nedelja, ljubavna "bajka" Vensana Kasela i 31 godinu mlađe Tine Kunaki srušila se kao kula od karata nakon nekoliko godina braka i veze. Gotovo se činilo da su u jednom trenutku pozirali veseli i nasmejani na javnim dešavanjima, da bi se potom situacija potpuno promenila.

Tina Kunaki i Vensan Kasel iznenada su raskinuli.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Vesnan je izbrisao sve fotografije sa Tinom, kao da nikad nije ni postojala, a čini se i da su se otpratili sa mreža.

Tina Kunaki bila je neprepoznatljiva.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Slavna lepotica uhvaćena je u više prilika neraspoložena, čupava, tužna, dok je nervozno proveravala telefon, dok se čuveni glumac "šepurio" na promocijama filma, sa najširim osmehom na licu. 

Vensan nije skidao osmeh sa lica.
PPE / Sipa Press / Profimedia 

Međutim, ko se zadnji smeje, najslađe se smeje. Tina je, nakon nekoliko nedelja u kojima je izgledala gotovo neprepoznatljivo ponovo procvetala, što se da primetiti i po njenim Instagramu, te se vratila i socijalnom životu, a usput je otkrila i par sitnica koje bi mogle dati uvid u to zašto je njena priča sa Vensanom pukla. 

Iako se šuškalo da Vensan nije mogao da podnese mladost Kunakijeve i "raskalašno" ponašanje, grljenje sa prijateljima i "lumpovanje", Tina je deleći novu pesmu Šakire okrenula "vodu na svoju vodenicu", odnosno dala razlog da ljudi posumnjaju da je Vensan ponovo bio neveran, baš kao što je to bio slučaj sa bivšom suprugom Monikom Beluči. 

Vensan nije mogao da podnese što je Tina društvena.
Photopress / Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Stekao se utisak da je glumac radio sve da se "osigura" i da zarobi Kunakijevu koja je u vreme kada ga upoznala imala jedva 19 godina, te joj je brže-bolje napravio dete ne bi li je "zarobio", da bi potom činio sve da njenu mladost uguši, a nju "pobabi". Međutim, lepa manekenka se nije dala. 

Iako je do sada igrala kako je Kasel svirao, čini se da sada, kada zaista izgleda kao da nisu zajedno, radi ono što ona hoće. Tako učinila nešto što joj je do sada bilo strogo zabranjeno - prvi put je polazala lice svoje ćerke koju je dobila sa Vensanom.

Naime, dobro je poznato da je glumac ljubomorno čuvao svoju privatnost, pogotovo od kako je sa 31 godinu mlađom. Tako se za sve ove godine može videti samo par paparaco fotografija ćerke Amazoni koju je dobio sa njom. 

Tina Kunaki i Vensan krili su ćerku.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na mrežama njene fotografije nikada nisu delili, čak ni s leđa ili slično, kako su radile druge slavne osobe. Međutim, sada kada više nije pod Vensanovom "šapom", Tina je konačno odlučila da radi onako kako oseća i podelila dve naizgled stare fotografije svoje mezimice. 

Sudeći po slikama, Amazoni je preslikana mama, te baš kao i slavna lepotica, takođe ima loknice po kojima je Tina prepoznatljiva.

Šta o svemu tome misli Vensan, nije poznato, kao ni da li će njena odluka da pokaže svetu Amazoni imati "posledice". Ostaje samo da vidimo šta će još Kunaki otkriti o čemu je do sada ćutala, i da li će par ipak uspeti da prevaziđe nesuglasice i ponovo nastave da grade ljubav tamo gde su stali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!