Mesecima unazad ne prestaje da se priča o odnosu Vensana Kasela i Tine Kunaki. Par, očigledno bivši, o svemu ćuti, a koliko stvari nisu dobre najbolje se vidi po njihovim Instagram profilima. Ne samo da se više ne prate, već je i Kasel, za razliku od Kunaki, izbrisao sve fotografije sa manekenkom, te poslednjih meseci isključivo deli fotografije sa ćerkama koje je dobio u braku sa Monikom Beluči, dok Amazoni koja će uskoro napuniti 4 ne može da se vidi na njegovom profilu.

Glumac je u nekoliko navrata i suptilno prozvao bivšu dragu deleći rečenice koje suptilno nagoveštavaju da su određena pisanja bila tačna, te da ga je koristila kako bi se probila u modnom svetu. 

Podsetimo, Kasel je Kunaki upoznao malo nakon razvoda od Monike Beluči, malo nakon što je manekenka u usponu napunila 19. Glumac je potpuno "odlepio" za lepom Brazilkom, međutim, od samog početka njihove veze pisalo se da emocije nisu obostrane. 

Vensan kasel je odlepio za 30 godina mlađom.
Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia 

Kasel je Tini otvorio mnoga vrata, te je tako zahvaljujući njemu snimala za najveće časopise i radila kampanje najpoznatijih dizajnera. Međutim, kako je manekenka u brak ušla veoma mlada i brzo dobila dete, jasno je da je bila željna aktivnosti koje rade njeni vršnjaci, te je sve češće bila situacija da izlazi sa prijateljima, dok Vensan čuva dete.

Vensan je Tini otovorio vrata mode.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Takođe su ih paparaci uslikali u nekoliko navrata gde je izgledalo da Tina ne želi da je francuski glumac dodiruje. Neretko mu je "komandovala" i ponašala se kao da joj je potrčko, a Vensan je za sve to vreme postao i jako ljubomoran, te ju je pratio na svako snimanje, gotovo joj ne dajući da diše.

Tina Kunaki ne voli Vensanove dodire.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

No manekenka je potom prihvatala sve češće prekookeanske poslove, dok je Vensan ostajao sam, što se odrazilo i na njegov izgled, te su često komentarisali da izgleda starije, umorno, neraspoloženo, pa čak i neuredno. 

Vesnan je izgledao staro kraj Tine.
Instagram 

Iako se, po sostvenom priznanju, trudio da izgleda mlađe i "modernije" kako bi joj parirao, to mu nije polazilo za rukom, a i sama manekenka je priznala da je "nervira" što stalno kupuje iste stvari i izgleda isto.  

- On je u stanju da kupi 10 istih majica, dok ću ja pronaći 10 različitih modela, rekla je Kunakijeva svojevremeno.

Tina Kunaki nije uživala kraj Vensana.
- / SGP / Profimedia 

Međutim, sada su se stvari promenile. Od kako nije sa Tinom, Kasel kao da se preporodio. Izgleda daleko odmornije, i mlađe, modernije, što se videlo i kada se pojavio na Nedelji mode. 

Gotovo da nema osobe koja nije bila iznenađena njegovim prisustvom jer je ranije dolazio na ovakve događaje samo ukoliko mora ili zbog supruge Tine. 

U svetlo plavoj košulji i bež pantalonama Vensan je izgledao daleko mlađe nego što jeste, i bez sumnje je privukao brojne poglede. Pojavio se na Prada reviji i bilo je jasno da mu prija što je tu, ali Kunaki koja ne propušta Nedelje mode nije se mogla videti te večeri. 

Vensan je, očekivano, sedeo u prvom redu, te su mnogi komentarisali da se "glumac zainatio da joj uzme jedino što joj je bitno - modu". 

Da li u tim komentarima ima istine - ne znamo. Ali jasno je da od kako nije sa Vensanom, Tina više ne radi toliko velike kampanje kao ranije, kao i da snimanja radi za male, nepoznate časopise, dok je tokom braka sa glumcem situacija bila drugačija. 

Sa druge strane, Kasel je sve aktivniji u modnom svetu što je pravo iznenađenje, a da li se kod njega zaista odjednom javila želja da postane deo modnog sveta, ili je sve to neka vrsta "osvete" bivšoj dragoj, jer zna da neće moći da se pojavi na istom događaju na kojem je on, ostaje da vidimo.

Bonus video:

OVAKO IZGLEDA ODNOS GLUMACA VAN KAMERA: Te stvari ne mogu da se odglume! Kuzmanović se naježio kad se prisetio snimanja Montevidea Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!