Tina Kunaki i Vensan Kasel razišli su se pre nekoliko meseci iako se nijedna strana nije javno oglašavala po pitanju njihovog odnosa. Ipak, da stvari ne funkcionišu jasno je i po tome što je slavni glumac izbrisao sve fotografije sa 30 godina mlađom manekenkom, kao i da se ne prate na mrežama. 

Brojni izvori potvrdili su da je došlo do kraha braka, a kako se šuška, izgleda da je Vensan bio neveran i Kunakijevoj, baš kao i bivšoj partnerki Moniki Beluči sa kojom je definitivno stavio tačku na odnos kada je upoznao tada jedva 19-godišnju Tinu na Ibici

Tina je upoznala Vensana kada je imala samo 19 godina.
Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia 

U njihovu ljubav sumnjalo se od samog početka, te su tako mnogi tvrdili da je manekenka sa njim samo iz koristi. On joj je otvorio vrata šoubiz sveta i lansirao njenu manekenku karijeru, a par je dobio i ćerkicu Amazoni koju je Kunaki prvi put javno pokazala svetu tek nakon raspada veze sa Vensanom. 

tina i vensan su krili ćerkicu.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nažalost, kako je manekenka mlada ušla u brak, te praktično bila neiživljena, Kasel je bio taj koji je najčešće bio sa ćerkicom, dok je Tina ludovala i izlazila, što je glumcu smetalo. Na sve načine pokušavao je da je "pobabi" i veže za sebe, te se na nekim paparaco slikama jasno vidi da Tini ne prijaju njegovi poljupci i zagrljaji, gotovo kao da je guši. 

Tini kao da su smetali Vensanovi poljupci.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Njen osmeh je nestajao kako su odmicale godine veze, a potom i braka, zbog čega su mnogi komentarisali da je "preterano ljubomorni Kasel guši". Šta je prava istina znaju samo oni, ali činjenica je da se Tini osmeh nije vratio ni kada se razišla od glumca. 

Tina kunaki je bila neraspoložena u javnosti.
Agence / Bestimage / Profimedia 

U nekoliko navrata je uslikana smrknutog izraza lica, i sve vreme je proveravala telefon, a čak i kasnije, kada se vratila izlascima i aktivnom životu, i dalje je izgledala kao da su joj sve lađe potonule. 

Tina ni na događajima nije imala osmeh.
Manuele Mangiarotti / ipa-agency / IPA / Profimedia 

Primetna je i promena u izboru poslova. Dok je bila sa Vensanom, sva najveća modna imena otimala su se za nju, dok se situacija potpuno promenila nakon raskida. Pozirala je samo za manje časopise, a radila je svega nekoliko većih kampanja, zbog čega su mnogi mislili da je Vensan umešao prste i oduzeo ono što joj je dao. 

Lepa Tina koja sa razlogom važi za jednu od najlepših žena sa građom boginje tek nedavno je radila veću kampanju za Valentino, a pre toga mesecima je bila nezaposlena. Međutim, ponovo mnogima nije promaklo da Tina nema osmeh na licu. 

Čak i na privatnim fotografijama Tina ne izgleda srećno. Naprotiv. 

Tina Kunaki nema osmeh na licu.
instagram/tinakunakey 

Iako redovno deli provokativne fotografije i pokazuje savršeno telo, čini se da lep izgled nije dovoljan za sreću, što se potvrđuje iz dana u dan.

Ostaje da vidimo da li će se situacija promeniti u narednom periodu, a kako je Tina izgledala tokom srećnih dana sa Vensanom, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku.

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!