Dok se nekome ne smrkne, drugome ne svane... ova izreka definitivno bi se mogla primeniti na slučaj Tine Kunaki i Vensana Kasela između kojih je, kako se čini, ljubav definitivno pukla. Sve je počelo nakon što je glumac izbrisao sve fotografije 30 godina mlađe supruge, a potom ona uslikana u javnosti u nimalo laskavim izdanjima.

tina kunaki uslikana je u nimalo laskavim izdanjima.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Čupava, zapuštena, lica prepunog bubuljica, sa dubokim podočnjacima i borama... Tina je izgledala neprepoznatljivo, a mnogi su komentarisali i da je "ostarila preko noći", te da je dobila "lice starice". 

Za to vreme Vensan je paradirao na javnim događajima. Osmeh nije skidao sa lica, dok su mu fanovi poručivali da je "procvetao nakon Tine koja ga je koristila". I zaista, narativ u kojem se Kunaki, koju je upoznao sa jedva 19, zaljubila u njega samo da bi je progurao u svetu mode postoji gotovo od samog početka njihove veze.

Vensan je izgledao daleko bolje u prvim danima nakon razlaza sa Tinom.
LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nisu joj praštali što zbog nje ne postoji šansa da Vensan ponovo bude sa Monikom Beluči, bivšom suprugom, a kada su dobili i zajedničku ćerkicu, mnogi su tvrdili da je Tina to uradila samo da bi "osigurala alimentacije". 

Nakon što je uhvaćena u mnogobrojnim prilikama da se zabavlja sa prijateljima, kao i mnoge druge devojke u dvadesetim, te da je Vensan taj koji "sedi kod kuće i čuva decu", mediji su pisali da je glumcu prekipelo, te da je pokušavao na sve načine da je "pobabi", ali manekenka se nije dala.

Tina kunaki navodno je sa Vensanom bila iz koristi.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zbog svega došlo je do kraha braka, a par se već duže vreme nigde ne pojavljuje zajedno.

Tini kunaki su se rugali da je ostarila preko noći.
JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

Izvori bliski Tini govorili su da je manekenka očajna, da "ne može da se sastavi", a u retkim prilikama kada je i bila uslikana u javnosti svako malo je proveravala telefon i izgledala nervozno. 

Tina Kunaki delovala je nervozno u javnosti.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Međutim, čini se da je sada sve iza nje. Tina se ponovo može videti sa osmehom. Vratila se i poslu, i to više nego ikad, a nove fotografije zaista oduzimaju dah. Kunaki je pokazala raskošni talenat i lepotu koju joj, ma koliko da pokušavaju, ne mogu oporiti. 

Uostalom, pogledajte i sami:

Sa druge strane, Vensan se vratio tome da "glumi frajera", kako komentarišu na mrežama, s obzirom da se snimao dok oblači košulju. Međutim, umesto zgodnog tela kojim se ne može baš pohvaliti, pokazao je duboke podočnjake i bore. 

Vensan Kasel glumi frajera,
Instagram 

Tina je u međuvremenu bacila i "hint" da je glumac taj koji je bio neveran (ponovo), a iako je Vensan pokušao da opovrgne priče različitim storijima, čini se da ga je ovog puta Kunakijeva spremno dočekala, i odbacila priče da je problem bila ona. 

Bilo kako bilo, Tina je definitivno procvetala nakon ljubavnog brodoloma, te nema sumnje da ćemo tek videti svu njenu lepotu i raskoš, a Vensan... pa sada ostaje samo da je gleda i plače.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!