Tina Kunaki nakon vesti da se razvodi od Vensana Kasela koje još uvek nisu zvanično potvrđene doduše, gotovo da se nije mogla videti u javnosti. Iako je bila aktivna na mrežama, crvene tepihe i fotoaparate paparaca je izbegavala u širokom luku.

Po pitanju odnosa sa suprugom nije se oglašavala, iako je, prema mišljenju mnogih, dala naznake šta možda nije bilo u redu. No, o tome kasnije. 

Tina Kunaki pojavila se u Kanu.
Manuele Mangiarotti / ipa-agency / IPA / Profimedia 

Tina Kunaki sada se konačno pojavila na nekom velikom događaju, i to na festivalu u Kanu, a njena pojava izazvala je ogromnu pažnju. Slavna manekenka izgledala je poput boginje "okovana u srebru", a zavodljiva toaleta u prvi plan istakla je njene obline. 

Tina Kunaki izgledala je nestvarno lepo.
JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

Svoju kovrdžavu kosu je ispravila i vezala u visok rep, dok je šminka bila svedena. Look je zaokružila crvenim karminom, a njena kombinacija ocenjena je desetkama od strane modnih kritičara.

Međutim, iako je bila lepa kao san, mnogima jedno nije promeklo - Tina je gotovo sve vreme pozirala bez osmeha, a u retkim prilikama kada bi se i nasmejala fotografima, to je delovalo nekako usiljeno, beživotno, ni nalik onome što smo nekad viđali kada je crvene tepihe krasila sa Vensanom. 

Tina Kunaki na silu se smejala.
Manuele Mangiarotti / ipa-agency / IPA / Profimedia 

Zbog svega se smatra da još uvek pati zbog glumca sa kojim ima i ćerku Amazoni, a dodatno je sigurno otežalo što je ovo prvi veliki događaj na kom se pojavila bez podrške supruga.

Tina Kunaki nije odavala utisak srećne osobe.
JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

Što se tiče Vensana, on se poslednji put pojavio u javnosti na promociji svog poslednjeg filma. Nakon toga se potpuno povukao u ilegalu. Podsetimo, da stvari u njihovom odnosu nisu najbolje pokrenulo je to što je glumac izbrisao sve zajedničke fotografije na mrežama. 

Vensan Kasel je izbrisao sve fotografije sa Tinom.
LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Lepoj supruzi nije čestitao ni rođendan. I sama Tina viđena je tada u javnosti u nekoliko navrata, ali je delovala zabrinuto, starije... 

Tina Kunaki kao da je ostarila preko noći.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Na mrežama je doduše pokušavala da ostavi drugačiji utisak, ali joj to ipak nije polazilo za rukom.

Mnogi su mislili da je razlog prekida odnosa njeno previše slobodno ponašanje sa prijateljima, što je Vensanu smetalo. Dok je ona putovala po svetu i provodila se na zabavama, kao što bi radila bilo koja mlada žena u svojim dvadesetim, on je ostajao kod kuće i čuvao njihovu ćerku.

Tina Kunaki izlazila je i zabavljala se što je Vensanu smetalo.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Navodno je pokušavao i da je "pobabi" i "veže" za kuću, sve dok mu na kraju nije "pukao film". Međutim, Tina je bacila drugo svetlo na celu priču, ona je u nekoliko navrata i izborom pesama koje je delila dala ljudima za pravo da nagađaju da je Vensan taj koji je varao, baš kao što je to radio i Moniki Beluči. 

Vensan Kasel je pokušao da "pobabi" Tinu Kunaki
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Šta je prava istina, znaju samo Kunaki i Kasel, a da li će se par zaista razvesti, ili će ipak uspeti da prevaziđe prepreke i ljubavi daju drugu šansu, ostaje da vidimo, a kako su izgledali u doba najveće ljubavi, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!