Koliko život može da se okrene u trenutku, te da se vrata koja su se otvorila - zatvore, najbolje je na svojoj koži osetila Tina Kunaki, bivša supruga Vensana Kasela koja već mesecima pokušava da se vrati na velika vrata u modni svet, ali joj nešto ne ide.

Tina Kunaki pokušava da se vrati u modni svet.
Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako je nakon raskida veze veoma česta na javnim događajima, njeno ponašanje, ali i modna izdanja kritičari često komentarišu kao "očajničko skretanje pažnje". 

Tina Kunaki u golišavom izdanju.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Razlog za ovakve komentare uglavnom leži u tome što je njen stil postao daleko provokativniji, neretko i na granici neukusa, a isto važi i za naslovnice časopisa koje je snimala u poslednje vreme. 

Dok je bila sa Vensanom, krasila je prestižne modne magazine poput Vogue, Bazara, Elle i sličnih, dok sada pozira uglavnom za manja izdanja. 

Međutim, iako su sa ulaskom u brak sa francuskim glumcem stigle velike ponude, iste sada izostaju. Kunaki je navodno mislila da će se potražnja održati i nakon raskida, međutim pre se  čini se da joj je Vensan sve ono što joj je dao sada i oduzeo, te velike ponude koje je očekivala, i dalje izostaju.

Tina Kunaki nije bila srećna sa Vensanom.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Zato, sa druge strane, Monika Beluči kojoj je i "ukrala" supruga u poslednje vreme sija kao nikada do sada. Podsetimo, Monika i Vensan bili su u braku od 1999. do 2013. godine, a za to vreme dobili su i dve ćerke - stariju Devu koja je krenula njenim stopama i mlađu Leoni.

Iako o razlozima raskida nikada nisu pričali javno, Beluči je u jednom trenutku u jednom intervjuu nagovestila da je problem bila prevara. Konkretno, ona je navodno u izjavi navela da smatra da bi bilo smešno da traži od svog muža da bude veran ako je odsutna dva meseca. Što se kaže - pametnom dosta!

Navodno su i Vensan i Monika ostavili "otvorene karte" i nakon razvoda, te čak i radili na pomirenju. Međutim, sve se promenilo kada je glumac otputovao na Ibicu i upoznao 18-godišnju Tinu Kunaki i potpuno "odlepio" za njom. Priča sa Monikom pala je u vodu, dok je Kasel živeo drugu mladost sa 30 godina mlađom devojkom, a kasnije i suprugom.

Vensan Kasel je na Ibici upoznao Tinu.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Međutim, da postoje nevolje u "raju" bilo je jasno zahvaljujući paparaco fotografijama na kojima se jasno videlo da Kunaki "diktira" život slavnom glumcu, kao i da joj njegovi dodiri i poljupci ne prijaju kako je tvrdila, zbog čega ju je nakon raskida Vensan u nekoliko prilika indirektno prozvao. 

Tina Kunaki je naređivala Vensanu.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za to vreme, Monika je živela svoj život, bez skandala, a nedavno je uplovila u vezu i sa slavnim filmskim genijem Timom Bartonom.

Monika Beluči sa Timom Bartonom.
Nicolas Liponne / AFP / Profimedia 

Koliko joj veza sa njim prija najbolje se može videti po poslednjoj naslovnici koju je krasila (a koje se ređaju jedna za drugom poslednjih meseci, toliko da slobodno možemo reći da ima više posla nego neka druga daleko mlađa modna imena). 

Monika krasi septembarsku naslovnu stranu španskog izdanja magazina "Harper's Bazaar", a italijanska diva na novim fotografijama oduzima dah! Ona je pokazala izrazito vitku figuru, mršaviju negoli pre, u nekoliko veoma elegantnih kombinacija. Pozirala je u glamuroznoj crnoj haljini sa volanima od tila na crne tufnice, a potom i u mrežastom kombinezonu, preko kog je ogrnula dugačak kaput.

Belučijeva u septembru puni 59 godina, ali i dalje pleni gracioznošću i harizmom, te ne čudi što je i dan-danas jedna od najlepših žena sveta.

Jasno je da se vredan i marljiv rad i te kako isplate, te da biti slavan nije samo imati lepo lice, već i imati šta da ponudite svetu. Zbog toga je jasno zašto zvezda Belučijeve ne bledi i nakon svih ovih godina. 

U isti mah, jasno je zašto Kunaki puca od ljubomore, barem ako je verovati stranim medijima, jer dok ona moli prijatelje dizajnere da im odradi koju kampanju, sve te kampanje i naslovnice otišle su na drugu stranu, prema mišljenju mnogih, u prave ruke.

Bonus video:

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI! TV Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!