Slavna glumica Monika Beluči ne prestaje da oduševljava javnost. Najpre je zasenila sve ostale zvanice na Jacquemus reviji na kojoj se pojavila u fantastičnom odelu. Njeno besrpekorno modno izdanje bacilo je u drugi plan čak i 30 godina mlađu Tinu Kunaki, inače, kako stvari stoje, uskoro bivšu ženu njenog bivšeg supruga Vensana Kasela.

Monika Beluči oduševila je izdanjem na reviji.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Tina se od početka Nedelje mode pojavljuje u veoma provokativnim kombinacijama koje više pokazuju nego što skrivaju. Čak i na pomenutoj Jacquemus reviji, iako se pojavila u komadima koje potpisuje dizajner, mnogi su komentarisali da "izgleda jeftino", a nije im promaklo ni da se tako nije oblačila dok je bila sa francuskim glumcem. Naprotiv. Tada smo je više viđali "zakopčanu do grla". 

Izdanje Tine Kunaki su mnogi negativno ocenili.
Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Samo dan ranije, prošetala je pred svima u mrežastoj haljini ispod koje je nosila providni brushalter i najmanje tange ikada, te se moglo čuti i da "golotinjom traži novog muža", jer je "poznata samo zato što je bila žena slavnog glumca".

Tina kunaki pojavila se u providnoj haljini.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Sa druge strane, Moniki konačno cvetaju ruže na svim poljima. Osim što joj muškarac nikada nije bio potreban da bi bila poznata, lepa glumica karijeru nikada nije gradila na skandalima, a njen privatni život uglavnom je bio misterija za javnost. 

Jedini put kada je iole komentarisala ono što joj se dešavalo na polju ljubavi bilo je neposredno nakon raskida od Vensana, otkrila da je razlog prekida odnosa prevara, odnosno da bi "bilo smešno da traži od svog muža da bude veran ako je odsutna dva meseca". Što se kaže - pametnom dosta!

Navodno su i Vensan i Monika ostavili "otvorene karte" i nakon razvoda, te čak i radili na pomirenju. Međutim, sve se promenilo kada je glumac otputovao na Ibicu i upoznao 18-godišnju Tinu Kunaki i potpuno "odlepio" za njom.

Priča sa Monikom pala je u vodu, dok je Kasel živeo drugu mladost sa 30 godina mlađom devojkom, a kasnije i suprugom. Međutim, i ova priča je pukla, a šuška se da Vensan čak ni 30 godina mlađoj Tini nije bio veran. 

Tina kunaki i Vensan Kasel su raskinuli.
- / SGP / Profimedia 

Sa druge strane, Moniki na polju ljubavi zaista cvetaju ruže. Lepa glumica je nedavno pozirala na naslovnici Elle magazina, i malo je reći da je slavna lepotica blistala. Od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, komplimenti su se samo ređali, a da ne govorimo koliko je bilo onih koji su pisali da bi "uvek nju izabrali", čak i pored mnogo mlađih lepotica. 

Mnogi su pisali da "izgleda 10 puta bolje od 30 godina mlađe zbog koje ju je bivši ostavio", ali za njen sjaj u poslednje vreme zadužen je drugi muškarac. 

Naime, nije tajna da je Beluči već neko vreme u vezi sa genijem sedme umetnosti Timom Bartonom, a sada je konačno za Elle France progovorila o njihovom odnosu. 

"Ono što mogu reći... Drago mi je da sam upoznala čoveka, pre svega. To je jedan od onih susreta koji se retko događaju u životu... Znam čoveka, volim ga, a sad idem da upoznam i njega kao redatelja, počinje još jedna avantura", rekla je Monika Beluči (58).

Monika je u poslednje vreme zauzeta ulogom u filmu "Beetlejuice 2" Tima Bartona, u Londonu.

"Volim Tima. I imam veliko poštovanje prema Timu Bartonu", poručila je pa nastavila o njegovom radu: "Volim ovaj svet snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da svoje mračne aspekte možemo da pretvoimo u nešto svetlo, opraštajuće. Filmovi Tima Bartona mnogo govore o tome".

Monika Beluči u srećnoj vezi je sa Timom Bartonom.
Nicolas Liponne / AFP / Profimedia 

Podsetimo, Monika i Tim prvi put su se upoznali pre 16 godina, ali kažu da su počeli da se zabavljaju nakon što su se sreli na lumière Film Festivalu u Lionu, u oktobru. Vest o njihovoj romansi pojavila se u februaru, kada je Paris Match napisao da se par "nakratko susreo na stepenicama Palais des Festivals u Kanu 2006. ali da su se 16 godina kasnije, iza kulisa drugog festivala, zbližili".

Monika Beluči koja je bila počasna gošća na festivalu, uručila je Timu nagradu za životno delo Lumiere na pozornici otprilike u vreme kada se saznalo za njihovu vezu.

"Ceo život nisam osetio toliko ljubavi kao večeras. Dobrodošli na najbolji provod kojem sam prisustvovao", rekao je tada Barton.

Par je takođe viđen kako ide na projekciju Silent Documentary Film koji je 1895. režirao pokojni francuski redatelj Louis Lumiere. U februaru su se strastveno ljubili dok su šetali na Dan zaljubljenih, a sada se čini da je njihova romansa zaista sudbinska.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!