Ono što su mnogi iščekivali, konačno se desilo. Na istom mestu našle su se, sada slobodno možemo reći dve bivše Vensana Kasela. 

Na jednom strani je jedna od najlepših žena svih vremena Monika Beluči, a na drugoj lepa manekenka Tina Kunaki. Obe su došle na Jacquemus reviju koja je organizovana ispred Versajskog dvorca u Parizu. 

Prikazana je kolekcija za proleće/leto 2024. a modele su između ostalih nosile Kendal Džener i Điđi Hadid. Gosti su reviju posmatrali iz čamaca usidrenih u blizini piste. 

Inače, Monika Beluči bila je i jedna od onih koji su bili deo same najave, dok nažalost, za sada, Tine Kunaki nije bilo ni na vidiku. 

Inače, slavna glumica pojavila se na reviji u  elegantnom braon odelu sa zanimljivim sakoom, a izdanje čuvene lepotice modni znalci ocenili su čistom desetkom. Sa druge strane, Tina se pojavila Jacquemus kreaciji, originalnom kompletu u beloj boji. Iako je mlada manekenka izgledala fantastično, mnogi su komentarisali da slavnoj glumici nije ni do kolena.

Monika Beluči našla se na istom mestu kao Tina.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Činilo se kao da sve vreme pokušava da joj uhvati pogled, no Monika nije obraćala pažnju. "Gospođetina", kakva i jeste, uživala je u reviji, dok je za to vreme Tina izgledala "pokislo", upravo jer joj je glumica ukrala svu pažnju.

Inače, s obzirom da se Tina od raskida sa Vensanom oblači nikad provokativnije, mnogi su mišljenja da je sada "puštena s lanca", s obzirom da je u braku u većini slučajeva bila zakopčana do grla ili ipak stilizovanija, čak i kada je u providnom. 

Tina Kunaki pojavila se na reviji poznatog brenda.
Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

I juče kada se pojavila na Nedelji mode, Kunaki je bila u providnoj mrežastoj haljini ispod koje je nosila samo providni brushalter i konac-tange, a ovo izdanje kritičarima se nije naročito dopalo. Čak su i komentarisali da je ovako nešto pre za plažu, te da izgleda "jeftino". 

Kada je reč o Jacquemus reviji, nije poznato da li su se dve gracije uopšte i pozdravile. Inače, poznato je da je Tina u dobim odosima sa Monikinom ćerkom Devom koja se i sama bavi manekenstvom. 

Tina Kunaki oblači se provokativno od kako nije sa Vesanom,
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Podsetimo, Monika i Vensan bili su u braku od 1999. do 2013. godine, a za to vreme dobili su i dve ćerke - stariju Devu koja je krenula njenim stopama i mlađu Leoni. Iako o razlozima raskida nikada nisu pričali javno, Beluči je u jednom trenutku u jednom intervjuu nagovestila da je problem bila prevara. Konkretno, ona je navodno u izjavi navela da smatra da bi bilo smešno da traži od svog muža da bude veran ako je odsutna dva meseca. Što se kaže - pametnom dosta!

Navodno su i Vensan i Monika ostavili "otvorene karte" i nakon razvoda, te čak i radili na pomirenju. Međutim, sve se promenilo kada je glumac otputovao na Ibicu i upoznao 18-godišnju Tinu Kunaki i potpuno "odlepio" za njom. Priča sa Monikom pala je u vodu, dok je Kasel živeo drugu mladost sa 30 godina mlađom devojkom, a kasnije i suprugom.

Vesan je prekinuo sa Monikom zbog Tine.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Međutim, upravo njena mladost kasnije je došla na naplatu. Naime, iako je sa Tinom dobio i ćerku kojoj su dali ime Amazoni, manekenka kojoj je karijera procvetala od kako je uplovila u brak sa slavnim imenom glume i dalje je bila samo obična dvedesetogodišnjakinja željna izlazaka i druženja.

Sa svojim prijateljima se ponašala previše slobodno, što je Vensanu bilo teško da prihvati i navodno je sve vreme pokušavao da je "pobabi". Nažalost, do toga nije došlo te se par razdvojio i navodno već neko vreme žive razdvojeni, a glumac je izbrisao sve fotografije Kunakijeve sa svog Instagrama.

Nakon svega su se na događajima pojavljivali sami, a pale su i "prozivke" preko mreža zbog kojih se sumnjalo da je Vensan opet bio neveran. 

Sa druge strane, Moniki u ljubavi ide fantastično. Odnedavno je u vezi sa genijem sedme umetnosti Timom Bartonom, a čini se da joj nova ljubav baš godi jer slavna lepotica nikada bolje nije izgledala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!