Od kako se pročulo da Tina Kunaki i Vensan Kasel više nisu zajedno, što je dodatno podgrejalo to što se par više ne prati na mrežama, niti se u javnosti pojavljuju zajedno, ni manekenka ni glumac nisu se preterano ni oglašavali, niti posećivali javne događaje. 

Ipak, situacija se poslednjih nedelja polako menja. Osim što se, kako se čini "prozivaju" javno po storijima, i Vensan i Tina vratili su se svakodnevnim obavezama i redovni su na dešavanjima. 

Tako je glumac u nekoliko navrata oduševio svojim "osveženim" izdanjima, zbog čega su mnogi komentarisali da je "procvetao" od kako nije sa Tinom. 

Sa druge strane, manekenka se najpre pojavila u Kanu, što je njeno prvo pojavljivanje nakon priča o razvodu, da bi je sada paparaci uslikali u Parizu, na Nedelji mode, a prizor definitivno nije bio za one sa slabim srcem. 

Tina Kunaki pojavila se na Nedelji mode.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Lepa 26-godišnjakinja prošetala je u "goloj" mrežastoj crnoj haljini, a ispod je nosila providni brus i tanga veš koji bi se pre mogao uporediti sa končanim nitima. 

Osmeh sa lica nije skidala, a look je upotpunila belim cipelama i trendy tašnicom koju influenserke obožavaju u obliku srca. 

Sve vreme se zabavljala sa prijateljima, ne mareći za objektive, a od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi su komentarisali njenu naglu promenu.

Tina Kunaki u goloj haljini.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

"Sa Vensanom u 26. zakopčana do grala, poput babe, a sad... ribetina", "Tina obrnula igricu", "Onaj hteo da je pobabi, likovao što je tužna, a sad mu pokazala", "Ovako se obukla da bi Vensanu pokazala šta je izgubio", "Tina boginja"... delić je komplimentara koji se mogao pročitati. 

Sa druge strane, bilo je i onih koji nisu imali reči hvale za mladu manekenku.

"Džaba se Vensan trudio da od nje napravi gospođu. I pre je znala da se razgoliti, ali je imalo ukusa. Ovo sada je čista golotinja", "Traži novog sponzora", "Ne kapiram zašto nosi brus", "Meni je ovo jeftino", "Očajna i željna pažnje"... komentarisali su na mrežama. 

Tina se na komentare nije obazirala, kao što to nije radila ni ranije. Činjenica jeste da je tokom veze sa Vensanom izgledala drugačije. Iako je i tada nosila providna izdanja, činilo se da je sve nekako bilo ne nužno bolje, već drugačije "upakovano". 

Tina Kunaki i ranije je nosila providna izdanja.
Profimedia 

Takođe, šuškalo se da je Vensan na sve načine pokušavao da je "pobabi", što mu nije polazilo za rukom upravo zbog razlike od 30 godina. Podsetimo, Kunaki je imala samo 19 kada je upoznala francuskog glumca, nakon čega su brzo uplovili u vezu, a potom i brak. Dobili su i ćerkicu Amazoni. 

Tinu Kunaki je Vensan pokušavao da "pobabi".
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Međutim, s obzirom da je ipak mlada i željna zabave i provoda, manekenka je često putovala, zbog čega je briga o ćerki spala na dadilje i glumca, što Vensanu nije odgovaralo, pisali su strani mediji. 

Pričalo se da ju je zato ostavio, a onda je sama Tina pokrenula priče da je ona ta koja je otišla, i to zbog prevare. Šta je prava istina, znaju samo oni, ali nema sumnje da je manekenka rešena da nadoknadi propušteno, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku i pogledajte koliko se promenila za sve ove godine pre i nakon odnosa sa Vensanom.

Instagram /, Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia Pogledajte koliko se Tina promenila za sve ove godine pre i nakon odnosa sa Vensanom Kaselom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!