Manekenku Tinu Kunaki, nekadašnju suprugu glumca Vensana Kasela već duže vreme nije moguće videti u javnosti iako je poprilično aktivna na Instagramu gde redovno objavljuje svakodnevne aktivnosti.

Poslednji put se pojavila na nekom javnom događaju pre gotovo dva meseca kada je pratila Nedelju mode u Parizu, međutim, mnogima nije promakla očigledna promena koja je usledila nakon razlaza sa Vensanom.

Tina Kunaki i Vensan Kasel nekada.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Dok je tokom odnosa sa njim bila dama i negovala istančan modni ukus, od kako su raskinuli, Tina je više naga nego obučena, što mnogi tumače kao "očajničko privlačenje pažnje".

Tina Kunaki privlači pažnju provokativnim kombinacijama.
Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zanimljivo je da je upravo u Parizu na Jacquemus reviji srela i Moniku Beluči, bivšu Vensana Kasela, ali je i tada bilo jasno kolika je razlika između njih dve iako su obe volele istog muškarca.

Dok je Monika bila dočekana poput kraljice, Tina je imala tretman kao svaka druga influenserka, što joj nije prijalo. Mnogima je zasmetalo i njeno ponašanje koje su neki opisivali kao "razmetljivo, ali bez pokrića".

Tina Kunaki je češće gola nego obučena.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Sa druge strane, Beluči je bila prijatna i prizemna iako je velika zvezda u celom svetu.

Inače, navodno je Kunaki očekivala da će njena karijera krenuti uzlaznom putanjom nakon raskida sa Vensanom kojeg je, prema mišljenju mnogih, koristila za lični napredak i koji joj je, bez sumnje, otvorio vrata šoubiza o čemu je ranije mogla samo da sanja.

Tina Kunaki nikako da ubode veći manekenski posao.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Sa ulaskom u brak stigle su i velike ponude, a iako je Kunaki, bez sumnje veoma lepa devojka, postoji na hiljade takvih, pa i talentovanijih, koje nemaju šansu jer nemaju veze da se probiju.

Kunaki je navodno mislila da će se potražnja održati i nakon raskida, ali čini se da joj je Vensan sve ono što joj je dao sada i oduzeo, te velike ponude koje je očekivala, i dalje izostaju.

Tina je u prošlosti krasila naslovnice velikih časopisa poput Vogue, Bazara, Elle i sličnih, dok sada pozira uglavnom za manja izdanja.

Iako neke fotografije jesu umetničke i zaista izvanredne, neke druge objave mnogi su ocenili kao "jeftine", "vulgarne", te da Tina radi ovakve stvari samo da bi ostala "viralna" i samim tim, dobila neku kampanju, iako ovaj "recept" za sada ne daje uspeh.

Sve što je radila čini se da je na prijateljskoj osnovi sa nekim manjim dizajnerima, dok za sada izostaju poslovi koji zapravo "plaćaju račune".

To nije promaklo mnogima koji sada komentarišu da ju je "karma udarila jako", te da "lepo lice nije dovoljno za uspeh".

Kunaki se povodom svega nije oglašavala. Za razliku od Vensana, na njenom profilu se još uvek mogu naći zajedničke fotografije, dok je glumac izbrisao svaku uspomenu sa njom.

Tina je primetno provokativnija nego što je bila tokom odnosa sa Kaselom, te na sve načine pokušava da održi popularnost, a kako se može pročitati na internetu, "njeno vreme otkucava" jer su druge manekenke u ovim godinama već uveliko radile velike revije i bile lica uticajnih brendova, dok Tina još uvek pokušava da "tagovanjem" na Instagramu privuče pažnju uticajnih luskuznih brendova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!