Kada kažemo senzualnost, zavodljivost, prirodna lepota, mnogima će prva na pamet pasti niko drugi do Monika Beluči. Slavna glumica od samog početka karijere na listi je najatraktivnijih žena, a ni danas, kada ima 58 njena lepota ne bledi.

Monika Beluči i dan-danas je lepa.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

U eri "plastične", veštačke lepote ona je ostala verna prirodnom izgledu, rešena da stari dostojanstveno i bez suvišnih estetskih korekcija. Danas se čini da smo preplavljeni prelepim ženama, više nego ikada ranije, međutim tužno je što neretko liče jedna na drugu, zaboravljajući autentičnost kao najveću vrednost, piše Blic Žena.

Monika Beluči je prepoznatljiva po autentičnoj lepoti.
Shutterstock 

No, Monika je oduvek bila samo svoja, a početkom 90-ih, kada je njena karijera tek počela, zaista je bila vanserijska lepotica, i to bez ikakvih zahvata ili posebnog doterivanja.

Zapravo, postoji priča da je Belučijeva još kao dete privlačila toliku pažnju svojim izgledom da njenim roditeljima, Mariji Gustineli i Luiđiju Belučiju prilazili ljudi i pitali ih na koga je povukla toliku lepotu.

Marija i Luiđi su se vremenom umorili od takvih pitanja pa su izbegavali da se u javnosti pojavljuju sa Monikom odnosno počeli su da skrivaju svoju prelepu ćerku, kako su ispričali.

Međutim, bilo je potrebno da prođe 15 godina pa da čitav svet ostane hipnotisan lepotom nestvarne Monike koja je sa 15 godina uplovila u manekenske vode, a ostalo je, naravno - istorija.

I upravo tu dolazimo do Monikinog prvog filma "The Raffle", snimljenog 1991. godine, u kojem se zanosna lepotica pojavila izgledajući poput boginje, što i jeste. 

Čuvena Italijanka tada je imala 27 godina, a u čipkanom vešu i samodržećim čarapama prikovala je ljude za ekrane. 

Ovo je jedna od retkih situacija kada je Monika pokazala svoje čari, s obzirom da je u nadolazećim godinama prestala da se razmeće svojom lepotom na takav način, te publika nije imala prilike da je vidi čak ni u bikiniju.

Na Belulučijevu nisu ostali imuni ni mnogi muškarci, a njihovog udvaranja nije manjkalo ni kada je bila u braku. Inače, ona se udala dva puta - najpre za italijanskog fotografa poreklom iz Argentine, Klaudija Karlosa Basoa, a potom za francuskog glumca Vensana Kasela sa kojim ima ćerke Leoni i Devu.

Šuškalo se i da ju je Vensan ostavio zbog 31 godinu mlađe Tine, međutim, nakon svega, mnogi govore da čak ni mlada manekenka nije slavnoj glumici do kolena.

Bonus video:

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI! TV Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!