Prošlo je 4 meseca od kako je slavni glumac Vensan Kasel izbrisao sve fotografije sa 30 godina mlađom Tinom Kunaki. Upravo ovaj potez naveo je ljude na misle da je došlo do kraja braka para.

U međuvremenu je usledila i premijera Vensanovog novog filma, na kojoj se Tina nije pojavila, a situacija se nije promenila ni kasnije, na Kanskom festivalu koji je bio nezamisliv bez njihovog prisustva. 

Vensan Kasel se pojavio sam na premijeri.
PPE / Sipa Press / Profimedia 

Malo nakon vesti o raskidu, manekenka je uslikana u par navrata u veoma lošem izdanju, zbog čega se stekao utisak da veoma pati nakon razlaza sa glumcem. Oboje su objavljivali kriptične poruke zbog kojih se stekao utisak da je on ponovo varao, a da je ona sa njim bila samo zbog novca. 

Tina Kunaki je uslikana u lošem izdanju.
Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia 

Ipak, o privatnom životu nikada nisu želeli da pričaju, te je do dana današnjeg ostalo nepoznato šta je dovelo do kraha ljubavi. Sada se čini da su obe strane nastavile dalje, a mnogi smatraju da je razvod, ukoliko je zaista do njega došlo, glumac bolje podneo. 

Razlog je što izgleda daleko bolje i svežije od kako je "solo". Deluje nasmejanije i daleko vedrije, ali i mlađe, dok je sa Tinom u više navrata uslikan u zapuštenim izdanjima zbog kojih je razlika u godinama bila još vidljivija. 

Tina i Vensan nekad.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Sada je promena dijametralno suprotna, a Vensan pleni energijom. Sa druge strane, za Tinu mnogi kažu da se ponaša kao da je "puštena s lanca". Činjenica je da je u odnos sa Kaselom uplovila sa jedva 19, nakon što su se upoznali na Ibici. 

Vensan se malo pre toga razveo od jedne od najlepših žena sveta, Monike Beluči, ali se šuškalo da je par ipak radio na pomirenju. No, upoznao je Tinu i tu je bio kraj bilo kakvog ljubavnog odnosa sa Monikom. Podsetimo, par se razveo zbog Vensanovih prevara, što glumica nije želela da trpi. 

Sa druge strane, Vensan je brzo uplovio u vezu sa Kunaki koja je želela da bude manekenka. Sa ulaskom u brak stigle su i velike ponude, te je tako krasila i naslovnice velikih časopisa, a njena karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Tina je imala jedva 19 kada je uplovila u odnos sa Vensanom.
Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia 

Odjednom je bila pozvana na velika dešavanja, za koja je birala skupe dizajnerske toalete koje su kritičari uglavnom pozitivno ocenjivali. U isti mah, na mrežama bi se pojavljivale papraco fotografije na kojima nema osmeh kada je sa Vensanom, pa je čak nekada delovalo i kao da je ljubi na silu. 

Tina Kunaki i Vensan, poslednje pojavljivanje na javnom događaju.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Sa druge strane, sve su bile glasnije priče da je Vensanu preko glave Tininog "tinejdžerskog" ponašanja i izlazaka, kao i prisnog odnosa sa prijateljima koji prelazi granice pristojnosti, dok je on kod kuće i čuva njihovo dete. Generacijski jaz bio je sve prisutniji, te je tako došlo do raskola među njima. A sa razvodom došle su i promene. 

Tina Kunaki sa prijateljima.
Instagram 

Tina je sve provokativnija sa oblačenjem, a na nekim dešavanjima pojavila se u kreacijama koje su malo toga ostavljale mašti.

Tina Kunaki se oblači sve provokativnije.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Njeno ponašanje mnogi su ocenili kao "očajničko privlačenje pažnje", što se navodno posebno videlo na Nedelji mode u Parizu gde se i srela sa Monikom, a dok je glumica bila fina i prizemna ponašanje Kunakijeve mnogi su opisivali kao "razmetljivo, ali bez pokrića".

Tina Kunaki se loše ponašala na Nedelji mode.
Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, navodno je Kunaki očekivala da će njena karijera krenuti uzlaznom putanjom nakon raskida sa Vensanom kojeg je, prema mišljenju mnogih, koristila za lični napredak i koji joj je, bez sumnje, otvorio vrata šoubiza o čemu je ranije mogla samo da sanja.

Tini Kunaki je Vensan otvorio vrata svetskog šoubiza.
- / SGP / Profimedia 

Iako je Tina Kunaki, bez sumnje, veoma lepa devojka, postoji na hiljade takvih, pa i talentovanijih, koje nemaju šansu jer nemaju veze da se probiju. Kunaki je navodno mislila da će se potražnja održati i nakon raskida, ali čini se da joj je Vensan sve ono što joj je dao sada i oduzeo, te velike ponude koje je očekivala, i dalje izostaju.

Tina je u prošlosti krasila naslovnice velikih časopisa poput Vogue, Bazara, Elle i sličnih, dok sada pozira uglavnom za manja izdanja.

Iako neke fotografije jesu umetničke i zaista izvanredne, neke druge objave mnogi su ocenili kao "jeftine", "vulgarne", te da Tina radi ovakve stvari samo da bi ostala "viralna" i samim tim, dobila neku kampanju, iako ovaj "recept" za sada ne daje uspeh.

Sve što je radila čini se da je na prijateljskoj osnovi sa nekim manjim dizajnerima, dok za sada izostaju poslovi koji zapravo "plaćaju račune".

To nije promaklo mnogima koji sada komentarišu da ju je "karma udarila jako", te da "lepo lice nije dovoljno za uspeh".

Kako je poznato da je vreme za uspeh u modelingu, barem na taj način na koji ona želi, ograničeno, a da nije ni blizu da postane jedna od najplaćenijih manekenki, čini se da je Kunaki odlučila da ponovi "recept za uspeh" i vratila se na Ibicu. 

Navodno, kako pišu strani mediji, manekenka je u potrazi za novim partnerom koji će joj obezbediti život na koji je navikla i kako bi se osigurala na duže staze. 

Na Ibici je sa prijateljima, i ako je suditi po fotografijama, više se nego dobro provodi, te ostaje samo da vidimo da li će joj ovaj plan uspeti, ako u svim tim pričama ima i malo istine, a kako je izgledala u vreme najveće ljubavi sa Vensanom pogledajte, ukoliko ste propustili, u galeriji u nastavku:

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine

Bonus video:

Ona ima 22, on 57 - ovo je njihova ljubavna priča TikTok/agegap50

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!