Kada se pročulo da je Vensan Kasel smuvao jednu od najlepših mladih manekenki, tada jedva 19-godišnju manekenku Tinu Kunaki koju je upoznao na Ibici, mnogi su bili sigurni da je u njemu videla samo korist i ništa drugo. 

Vensan je Tinu upoznao na Ibici.
Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia 

Ipak, nekoliko narednih godina par je demantovao sve, te su se čak i venčali i dobili dete. Međutim, da stvari nisu najbolje postalo je jasno poslednjih godinu dana kada se Kunaki nije mogla videti sa osmehom kada je sa glumcem. 

Tina kunaki nije se mogla videti sa osmehom.
- / SGP / Profimedia 

U isti mah, činilo se da Kasel pored nje kopni, te se neretko pisalo i da izgleda starije nego što jeste. 30 godina mlađoj neretko je glumio ličnog fotografa i bebisitera dok se ona provodila po svetu. 

Vensan je glumio Tini ličnog fotografa.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vremenom je njihova veza počela da puca, sve do pre par meseci kada je glumac obrisao sve fotografije sa mladom Kunaki. Tina je par puta viđena u javnosti u tom periodu i izgledala je potpuno drugačije nego ranije. 

Tina Kunaki izgleda drugačije.
Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Dok je nekada blistala i oduzimala dah anđeoskim licem, sada se činilo da je 26-godišnja manekenka ostarila preko noći.

Iako se to toliko nije videlo na uglađenim Instagram fotografijama, priča je potpuno drugačija na paparaco objavama. 

Tina Kunaki ne izgleda isto uživo i na fotkama.
JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

U isti mah primetno je i da su unosni, veliki poslovi sve ređi u njenom rezimeu, te da jedine kampanje koje radi, a da donose više novca su za dizajnere sa kojima je vremenom postala bliska.

Ipak, naslovnice velikih magazina sada izostaju, kao i manekenski poslovi, te je Kunaki ne može videti na pisti od kako je sa Vensanom sve puklo. 

Tina Kunaki izgledala je umorno nakon raskida.
Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia 

Ipak, redovna je na Nedeljama mode, što mnogi tumače kao način da se vrati dizajnerima u fokus. Međutim, ono na šta nije računala je to da će i njen bivši da postane aktivniji i krene da ide po revijama znajući da se Kunaki neće pojaviti ukoliko je on tu.

Tako je Kasel iznenadio sve kada je bio u prvom redu na Prada reviji na Nedelji mode u Milanu, a gotovo da nema osobe koja nije komentarisala da glumac blista, te da izgleda mlađe nego kada je bio sa Kunaki.

Sa druge strane, za Tinu ne prestaje da se priča da je "ostarila preko noći", a ovakvi komentari pojačali su se nakon njene poslednje objave na Instagramu.

Tina Kunaki ima čudan vrat.
instagram/tinakunakey 

Zbog fotografije na kojoj se smeje mnogi su zumirali njen vrat koji je izgledao neprirodno.

Tina kunaki ostarila preko noći.
instagram/tinakunakey 

U prvom planu bile su žile koje su izdaleka izgledale kao bore, zbog čega su se mogli pročitati komentari da joj je "karma dala vrat 30 godina starijeg kojeg je koristila".

Međutim, istina je da je manekenka smršala poprilično, te ne čudi što joj se prilikom smeha ocrtavaju "žile".

Tina Kunaki izgleda drugačije nego ranije.
Instagram 

S obzirom da se retko može videti sa osmehom, ovo je bilo pravo osveženje, i pored negativnih komentara ljudi.

Mreže su takođe preplavile njene stare fotografije od pre samo godinu dana na kojima Tina izgleda kao druga osoba, a kada pogledate njeno lice videćete da gotovo nema bora, kao i da joj je koža svetla i blistava, dok sada često pišu da joj je ten "posiveo", te da izgleda "umorno, neispavano".

Tina Kunaki je ranije izgledala drugačije.
Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Neki su otišli i toliko daleko da su govorili da je manekenka "propala" sa čim baš i ne možemo da se složimo. Uostalom, ipak je Tina bila i ostala jedna od najlepših žena sveta. 

S obzirom da je prošla kroz očigledno težak raskid oko kojeg kruže različite insinuacije, jasno je da se sve odrazilo i na nju, ali nema sumnje da ćemo uskoro moći da vidimo slavnu lepoticu u punom sjaju, baš kao nekad, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram /, Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia Pogledajte koliko se Tina promenila za sve ove godine pre i nakon odnosa sa Vensanom Kaselom.

Bonus video:

Znaci koji otkrivaju plastične operacije TikTok/tonyyounmd

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!