Vensan Kasel ne odvaja se od svoje nove devojke Nare Baptiste koja je, gle čuda, baš kao i Tina, čak 30 godina mlađa od njega.

Međutim, sada je sa Narom, za koju mnogi kažu da je kopija njegove bivše supruge, nešto pametniji jer ne dozvoljava sebi da se zapusti, kao što je to bio slučaj sa Tinom Kunaki.

Tada su ga često prozivali da izgleda poput "dedice", a zbog brade i lošeg oblačenja, neretko je bio na meti kritika.

Vensana su često prozivali zbog stila.
Instagram 

Sada sve radi drugačije, te se na par poslednjih javnih događaja pojavio u veoma stylish izdanjima, na iznenađenje prisutnih, a odjednom je redovan i na Nedeljama mode, iako ga je svojevremeno Tina "puškom terala na ovakve događaje", što je i sama priznala u retkim intervjuima.

Vensan kasel sada mnogo više obraća pažnju na oblačenje.
PPE / Sipa Press / Profimedia 

Sada glumac živi drugu mladost sa novom devojkomNarom Baptistom, te se vratio aktivnom načinu života, što redovno deli i na mrežama, no njegove najnovije paparaco fotografije potvrdile su da povratak forme i ne ide tako lako.

Vensan sa Narom Baptistom nakon treninga.
Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vensan je uslikan sa Narom nakon treninga, a dok su se mladoj manekenki ocrtavali mišići i zategnuto telo, Vensan je šetao "siledžijku" i stomačić, zbog čega su negativni komentari preplavili mreže.

"Izgleda kao onaj nastrani "ćalac" kod kojeg ne želiš da ideš u goste", "Predator je nabacio predatorski look", "Ja ne mogu ovog dedu koji tripuje da je klinac", "Tučem ženu - satret pack", "Da li su pare vredne da spavaš pored naružnijeg", pisali su ljudi.

Pročitajte još: "RUŽNI ZAVODNIK" NEUSPELU DOMAĆICU OSTAVIO NA PROSJAČKOM ŠTAPU: 'Klinac' sa staračkim pegama sada od devojke pravi babu?

Kaselu, očigledno, trening nije pao tako lako kao njegovoj novoj 30 godina mlađoj devojci, a izrazi lica dovoljno su govorili kako se oseća.

"Zašto to sebi radi", komentarisali su pojedinci. "Imaš 6 banki čoveče, zašto se trudiš da stigneš mlađu, nemoguće je", "Budi to što jesi i zavodi klinke i dalje svojim novcem jer frajer nisi", "Znaš kada bi ga ova pogledala ovako propalog da nema te pare - nikad!", ređale su se reakcije.

Vensan Kasel pokušava da stigne svoju devojku.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kasel svakako nije reagovao na negativne komentare koji se ređaju ispod gotovo svake njegove objave, ali ne verujemo da mu je prijatno da ih čita. No, čini se da ga to ipak ne sprečava da se petlja sa devojkama koje mogu ćerke da mu budu, a dokle će mu to prolaziti, ostaje da vidimo.

instagram/narahbaptista Pogledajte još fotografija nove devojke Vensana Kasela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!