Vensan Kasel ponovo se našao na meti kritika zbog svog ponašanja. Poznati glumac kojeg još zovu i "najružniji zavodnik" nedavno se pojavio na premijeri filma "The Three Muskateers Part I", međutim, njegov izgled nije odgovarao onome što predstavlja na mrežama.

Bez filtera i Fotošopa, Kasel je izgledao baš kao i bilo ko drugi u 57. godini, a na crvenom tepihu, pod svetlima reflektora, bore, podočnjaci i kako su neki komentarisali - "staračke fleke", samo su dodatno došli do izražaja. 

Iako je glumac bio moderno obučen, što se razlikovalo od njegovih pređašnjih izdanja, to ipak nije pomoglo i da izgleda mladolikije, što nije promaklo ljudima koji njegov izgled negativno komentarišu, a sve zbog onoga što je predhodilo premijeri.

Kao što je poznato, Vensan je odenedavno bacio oko na mladu manekenku Naru Baptistu za koju mnogi kažu da je kopija njegove bivše Tine Kunaki

No, pored toga što se mnogima nije dopala razlika u godinama koja je ponovo tri decenije, zasmetali su im i komentari koje Vensan redovno ostavlja svojoj novoj devojci.

Jasne insinuacije odnosa, komentarisanje njenih polugolih fotografija, samo su vrh "ledenog brega", a mogle su se pročitati i poruke poput: "Žedan sam te", "Ne mogu da te se zasitim", "Ti si sve i više od toga", "Mala slatkica", "Tvoj"... 

Ljudi su mu redovno odgovarali na komentare. "Brate... da nisi malo mator za ovo", "Molim te prestani, blam nas je tvog blama", "Starkelja koji tipuje klinke", pisali su pratioci Baptiste. 

No, bilo je i onih koji su malo duže u "priči", te su prepoznali "obrazac". Sve što danas Vensan radi sa Narom, ranije je radio sa Kunaki. Iste poruke, udvaranje, "vrbovanje". 

Vensan Kasel udvara se Nari na mrežama.
PPE / Sipa Press / Profimedia 

Podsetimo, Tina je imala jedva 19 kada su se upoznali, i kao takva bila je laka za manipulaciju. Zanosnoj lepotici Vensan, doduše, jeste otvorio vrata visoke mode, ali se isto tako potrudio da joj ista i zatvori kada se njihov odnos okončao.

Vensan Kasel i Tina sa 19 godina.
Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia 

Tina se mesecima mučila da "ubode" velike poslove, a šuška se i da ju je ostavio bez prebijene pare, iako ova informacija nije potvrđena. Tina je zaista tek nedavno radila velike kampanje, nakon dužeg perioda kada je krasila samo lokalne magazine. 

Sve što je nekad bilo njeno, pripalo je sada Nari. No, čini se da se Kunaki konačno izdigla iz svega i vratila na pravi put, gde joj nije potreban muškarac da bi zarađivala. 

Pored toga, manekenka nikada nije dozvolila da je Vensan "slomi" i pretvori u domaćicu, što je jasno pokušavao duži vremenski period.

Vensan Kasel pokušavao je od Tine da napravi domaćicu.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Sa druge strane, Kunaki koja je najbolje godine provela sa 31 godinu starijim, brzo je postala i majka, dok su njene prijateljice izlazile, radile, zabavljale se. Međutim, kada je i ona krenula da radi isto, Vensanu je to zasmetalo i priča je imala neslavan epilog. 

Sada mnogi strahuju da će se isto desiti i Nari, te da na ovaj način Vensan radi isto što i sa Kunaki i manipuliše njom. 

Pročitajte još:RUŽNI ZAVODNIK PRVI PUT USLIKAN SA NOVOM DEVOJKOM KOJA JE ISTA NJEGOVA EX: Dok bivša moli za hleb, ONA dobila sve NJENO

Veliki broj pratilaca Baptiste ubeđen je da glumac od nje želi da stvori domaćicu - lutku koju će samo on da gleda, ali ne i drugi, a da li će u tome uspeti, ostaje da vidimo. 

instagram/narahbaptista Pogledajte još fotografija nove devojke Vensana Kasela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!