Vensan Kasel nije dugo patio nakon kraha braka sa 31 godinu mlađom Tinom Kunaki. Samo par meseci kasnije uplovio je u novu vezu sa novom partnerkom, takođe manekenkom Narom Baptistom za koju mnogi kažu da je kopija Kunakijeve.

Par je nedavno viđen i na plaži, gde je, kao nekad sa Tinom, provodio vreme sa mladom lepoticom, i ispunjavao joj sve želje, a mnogi su morali dobro da protrljaju oči kada su videli paparaco fotke, jer je sličnost između Nare i Vensanove bivše supruge neverovatna. 

Vensan sa novom devojkom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Slavnog glumca ne prestaju da prozivaju jer bira mlade devojke koje su očigledno željne bogatstva, uspeha i slave, baš kao što je to bio slučaj i sa Kunakijevom. Međutim, odrastanje kraj starijeg partnera ima i svoje "posledice". Tako je i lepa manekenka bila željna druženja, izlazaka, putovanja... no, Kasel je imao druge planove za nju.

Vensan nije želeo da Tina živi život punim plućima.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Smetalo mu je što ima svoj život i prijatelje, te je morala da "plati kaznu". Vrata modelinga joj je zatvorio, a nakon raspada veze, Tina retko kada radi velike modne kampanje, niti se može videti na naslovnicama velikih časopisa. 

Tina Kunaki je pokušavao da zarobi Tinu Kunaki.
Instagram 

Takođe, šuškalo se da ju je Vensan i varao, baš kao što je to radio sa Monikom Beluči. Zapravo, strani mediji su pisali da je i nakon razvoda od jedne od najlepših žena sveta, Vensan ostavio "otvorene karte", a sve se promenilo nakon što je upoznao 19-godišnju Kunaki. 

Glumac, za kojeg su često govorili da "boli koliko je ružan" do sada je ređao samo lepotice, kao da mu je veza sa Monikom dala vetar u leđa da muva mlade i lepe devojke, neretko neiskusne kada je život u pitanju.

Vensana mnogi osuđuju sada zbog ponašanja, ali on se ne obazire na komentare. Toliko se zaljubio u novu devojku, da su mu "popustile kočnice", te mnogi neretko crvene kada čitaju njegove komentare ispod objava lepe Nare. 

"Žedan sam te", "Ne mogu da te se zasitim", "Ti si sve i više od toga", "Mala slatkica", "Tvoj"... samo je delić poruka koje je slao mlađanoj manekenki.

Ona je u jednom trenutku podelila i stari video na kojem Vensan recituje, da bi on na to stavio komentar: "Kao da pričam o tebi".

Naravno, dočekali su ga oštri komentari pratilaca.

"Ima sklonost prema devojkama koje su tek izašle iz 'kolevke'", "Predator", "Srami se", "Ona je malo starija od tvoje ćerke", "Pedofil", "Odvratna osoba"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

No, ako ste mislili da je to Vesnana pokolebalo, varate se. Nažalost, za sada ostaje samo da se nadamo da Nara neće proći kao Tina i Monika, ali i da li će i nju odvesti pred oltar i pokušati da je "zarobi" detetom, baš kao što je to pokušavao sa njenim prethodnicama. 

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!