Kako dani odmiču, sve je jasnije da između Tine Kunaki i Vensana Kasela više ne postoji ništa iako o tome uporno odbijaju da govore. Ono što je nekada predstavljano kao vanvremenska ljubav ugasilo se pre nekoliko meseci, kada je glumac obrisao sve fotke sa svojom "dragom" sa Instagrama. 

U isti mah, i Kunaki je viđena u veoma lošem stanju, a čak i sada, nekoliko meseci od razlaza, slavna lepotica izgleda kao da se smeje na silu. Za to vreme, Vensan kao da se preporodio. 

Tina kunaki u lošem stanju nakon raskida.
Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia 

Izlazi, druži se, doteran je, "glavna faca" na Nedelji mode... kao da zna da ako on dođe, Kunaki neće moći, a neko vreme se činilo kao da mu je to i cilj. 

"Ne mogu da verujem da majku svog deteta ostavlja bez posla", "A bila mu je dobra dok ga je slušala", "Dok je bila sa Vensanom Tina je radila naslovnice velikih časopisa, sada je nema nigde", "Smejali su mu se jer je bio deda kraj lepotice, a onda je kaznio nju", samo je delić komentara koji se mogao pročitati, a mnogi su bili saglasni - glumac kao da je, nakon što su mu se smejali jer je kraj 30 godina mlađe izgledao "poput dete" odlučio da se osveti i da sredi liniju, ali i da njoj zatvori vrata modelinga s obzirom da je upravo to bio kamen spoticanja u njihovom odnosu.

Vensan Kasel izgleda nikad bolje.
PPE / Sipa Press / Profimedia 

Mnogi kažu da Tina nije ni znala šta joj se sprema, te da je Vensanu samo dojadilo da pored sebe ima klinku koja dane provodi po revijama, jureći posao za poslom dok je kod kuće imala bebu.

Za razliku od Tine, Vensanova bivša supruga Monika Beluči, dugo je odbijala da rodi decu, a onog momenta kada je rodila ćerke - karijeru je stavila u drugi plan.

Izgleda da je sve to stiglo Kasela, pa je odlučio da stavi tačku na brak sa mladom Tinom Kunaki. Priča se da je prvo obrisao sve zajedničke slike sa Instagrama, a potom svojoj mladoj ženi rekao da se razvode.

Tina Kunaki nije znala da ju je Vensan ostavio.
Instagram 

Prijatelji mlade mankenke kažu da je ona bila očajna, da nije verovala šta ju je snašlo, ali Vensan je bio nepokolebljiv. Sada se već spekuliše i da ima novu ljubav, a dane provodi uglavnom snimajući nove filmove za koje se veruje da će biti blokbasteri!

Tina Kunaki i Vensan tokom najveće ljubavi.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

A kako se Vensan razveo od Monike?

Vensan je 1996. godine, na snimanju filma "Apartman" upoznao italijansku glumicu Moniku Beluči. Dok su nju zvali "anđelom" on je oko sebe širio auru čistog "đavola".

Svima je bilo jasno da je hemija među njima previše jaka, da bi sve brzo bilo zaboravljeno. Par je stupio u brak 1991. godine, a nekoliko godina kasnije snimili su par veoma uspešnih filmova. 2004. godine dobijaju prvu ćerku, a par godina kasnije i drugu.

Ali, onda se dešava preokret. Monika i Vensan počeli su da žive u odvojenim kućama, na odvojenim mestima, dok prvom prilikom Vensan nije našao zamenu za slavnu Moniku.

Prvo stižu glasine da se par razveo bez pompe i skandala. Monika je prihvatila razvod kao što prihvata i starenje - mirno i dostojanstveno. Jedini put kada je iole komentarisala ono što joj se dešavalo na polju ljubavi bilo je neposredno nakon raskida od Vensana, kada je otkrila da je razlog razvoda prevara, odnosno da bi "bilo smešno da traži od svog muža da bude veran ako je odsutna dva meseca". Što se kaže - pametnom dosta!

Međutim, i Tina je u nekoliko navrata postavljala storije koji su aludirali da je i ona doživela sudbinu Monike, a šta je prava istina znaju samo oni. 

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!