Kada vam je majka Monika Beluči, jedna od najlepših žena svih vremena, a vi ste krenuli njenim stopama, logično je da će oči sveta biti uprte u svaki vaš korak. Deva Kasel još je na početku karijere iskusila na svojoj koži šta znači nositi breme slavnih roditelja, a pogotovo u poslednjih par meseci nakon što se saznalo da je njen otac Vensan Kasel raskinuo vezu sa drugom suprugom Tinom Kunaki, takođe manekenkom.

Deva kasel je uspešna manekenka.
LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia 

Iako su oboje bili nemi po pitanju razloga razvoda, pratile su ih različite priče. Tako se govorilo da ga je Tina koristila samo da bi pogurao njenu manekensku karijeru, a paparaco fotografije na kojima kao da se gadila što je ljubi nisu joj išle u prilog. 

Tina se gadila Vensana.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Sada, nakon kraha veze, Vensan kao da se aktivirao na polju mode, te je redovan na svim revijama, dok Kunaki u širokom luku izbegava mesta gde bi mogla da sretne bivšeg. U isti mah, Tina kao da se muči da "ubode" velike klijente, a za sve ovo vreme nije šetala ni na jednoj reviji, dok reklamu radi samo za dizajnere sa kojima je ostala bliska. 

Deva je uspešnija od Tine.
Instagram 

Sa druge strane, Vensanova ćerka Deva ređa uspeh za uspehom na modnom polju, te dobija poslove o kojima Kunaki sanja.

Mlada lepotica već je bila zaštitno lice D&G, te nosila revije i drugih velikih brendova poput Diora, i već sada može da se pohvali i naslovnicama za kulte magazine poput Vogue, Elle i slično. 

Mnogi govore da je sada stasala, te da je sada "prava manekenka" kao što je bila njena majka na početku karijere, a svoju liniju doterala je do savršenstva.

Čak i nedavno, kada se pojavila na Nedelji mode, mnogi nisu mogli da skinu pogled sa nje, zbog čega je bila jedna od najprimećenijih zvanica.

Inače, Monika je poznata po tome da gotovo uvek bira potpuno crne autfite, što je njena proverena modna formula, a čini se da je tome naučila i Devu, koja je i nedavno, na reviji u Milanu, nosila malu crnu haljinu u duhu šezdesetih.

Odmerena i elegantna, Deva je plenila lepotom, te nema sumnje da će ova mlada devojka tek ređati velike uspehe, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Deva Kasel je ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!