Od kako je uplovila u vezu sa genijem sedme umestnosti Timom Bartonom, Monika Beluči se na sve načine sklanja od očiju javnosti, što ne važi za njenog nekadašnjeg supruga Vensana Kasela, koji je prestaje da šokira javnost odnosom sa ponovo mlađom partnerkom koja je, gle čuda, kopija njegove bivše žene Tine Kunaki. 

Podsetimo, nakon razvoda od Monike, Vensan je i dalje držao "otvorene karte", a u medijima se pisalo da rade na pomirenju.

No, sve se promenilo kada je otišao na Ibicu i tamo upoznao mladu manekenku Tinu koja je tada jedva imala 19 godina. Iskrice su brzo planule, a njih dvoje su uplovili u vezu, što je Moniku navodno veoma povredilo

Vensan je Tinu upoznao na Ibici.
Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia 

Njen brak sa Vensanom je pukao zbog njegove nevere, ali je o svemu Beluči pričala samo jednom u javnosti kada je rekla da bi "bilo suludo da mu traži da joj bude veran dok je bila odsutna dva meseca". "Ne možete tražiti takve stvari niti kontrolisati koga viđa i šta radi", dodala je, i time je sve bilo rečeno. 

Nakon razvoda, Monika Beluči je pokušavala da nađe svoju sreću, međutim, čini se da se ni kraj jednog muškarca nije dugo zadržala. Vensan je, sa druge strane, i oženio Kunaki, te sa njom dobio sada četvorogodišnju ćerku Amazoni, no, sada je već uplovio u odnos sa drugom manekenkom Narom Baptisti

Monika je pokušala da nađe svoju sreću nakon raskida sa Vensanom.
VEEREN / Bestimage / Profimedia 

Ipak, prilike na polju ljubavi promenile su se i za Moniku Beluči nedavno, te je uplovila u vezu sa Timom Bartonom. Zajedničke fotografije na kojima se vidi kako sa rediteljem šeta ruku pod ruku ulicama Pariza objavio je „Paris Match“ pre nekoliko meseci i opisao njihov spoj kao „udar sudbine“.

Oni su spoj koji niko nikada nije očekivao. Njihova veza se razvijala u najvećoj tajnosti, a prvi put su se sreli u Kanu 2006. godine, ali su se varnice navodno prvi put javile prošlog oktobra na filmskom festivalu Lumiere u Lionu.

Monika Beluči se zaljubila u Tima Bartona.
Nicolas Liponne / AFP / Profimedia 

Sada se par prvi put pojavio na nekom velikom događaju, i očekivano - svi pogledi bili su uprti samo u njih. Na premijeri filma "Diabolik chi sei" na Filmskom festivalu u Rimu pojavili su se ruku pod ruku, ne skrivajući zaljubljene poglede.

Monika je blistala u sivoj haljini spuštenih naramenica, dok je Barton bio u klasičnom odelu. Par se držao za ruke i mahao obožavateljima, a osmehe sa lica nisu skidali. 

Iako su se, nakon što se saznalo da su zajedno, pojavili komentari poput da je Barton "suviše čudan i ružan" za Moniku Beluči, sada mnogi pišu da "iako nije lep, ima 100 puta lepšu dušu nego Vensan koji je probao da je uništi". 

Zabeleženo je kako se drže za ruke, pa kako je on nežno grli, kako prislanjaju glavu jedno uz drugo, slatki osmesi, ali i kako mu je ona pomogla na crvenom tepihu. 

Poznati par je davao intervjue na crvenom tepihu, delio autograme, fotografisao se sa fanovima. Zaintrigiraće i prsten na njenoj ruci. Čini se da je lepa glumica konačno našla svoju sreću, te ostaje samo da se nadamo da će ova priča potrajati. Zaslužila je!

Youtube, Shutterstock Lepa glumica nekad i sad

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!