Eros Ramacoti bio je jedan od najvećih srcelomaca na svetu. Milioni žena bili su zaljubljeni u italijanskog zavodnika, a on čak i danas, iako se bliži sedmoj deceniji izgleda fantastično. Zahvaljujući tome i dalje bira mlade partnerke, koje uglavnom mogu ćerke da mu budu, te ne čudi što svoj ljubavni život na sve načine pokušava da sakrije od javnosti. 

Eros Ramacoti krije svoje parterke od očiju javnosti.
Profimedia 

No, to nije jedini razlog zašto pokušava da se što manje sazna o njegovim izabranicama. Naime, poznato je da je u dalekoj prošlosti prošao golgotu sa ženom koja mu je bila najveća ljubav, a koja je između njega i sekte izabrala ozloglašeni kult i umalo uništila svoj život. 

Mišel Hunicker jer bila Erosova naveća ljubav.
Maule/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia 

U pitanju je lepa Mišel Hunicker, švajcarsko-italijanska voditeljka, sa kojom je dobio i ćerku Auroru. Nažalost, u kandže "Ratnika svetlosti" upala kada je imala samo dvadesetak godina. Razlog tome je bila usamljenost jer je Eros često bio na turnejama. Zbog svega je bila pod velikim stresom, opadala joj je kosa, a onda je pronašla terapeutkinju koja joj je u početku bila prijateljica.

Mišel tada još uvek nije bila svesna da se radi o sekti - "Ratnicima svetlosti", čije se verovanje temelji na prošlim životima i prizivanju mrtvih.

"Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole i koji će mi nauditi", rekla je Mišel.

Mišel Hunciker je završila u raljama sekte.
KAY NIETFELD / AFP / Profimedia 

U sekti su joj rekli da je Ramacoti nekada bio rimski vojnik koji ju je gurnuo u siromaštvo i da je neophodno da se odvoji od njega. Kada je muzičar shvatio šta se dešava, svojoj supruzi je dao ultimatum - ili on ili sekta. Hunciker se tada odlučila za sektu, pa je usledio razvod.

Dug vremenski period sve što ima davala je sekti i verovala je da bi bez njih propala. Osećala se usamljenom i ranjivom, a oni su sve to iskoristili. To je trajalo do 2006. godine, kada je Mišel konačno napustila kult i konačno počela da živi punim plućima. Ona je nedavno i istakla da joj je žao što se njen brak sa Erosom tako završio. 

Kada je reč o muzičaru, on je razvod teško podneo, i trebalo mu je vremena da nastavi dalje. Drugi put se oženio manekenkom Marikom Pelegrineli, s kojom ima ćerku Rafaelu Mariju i sina Gabrija Tulija. Ovaj brak potrajao je pet godina, nakon čega je iznenada usledio razvod 2019. godine.

Eros Ramacoti ponovo se oženio Marikom.
Profimedia 

Monika Beluči nije imala "prođu" kod njega

Interesantno je da, iako je Eros poznat po tome što "šeta" samo lepotice, svojevremeno odbio Moniku Beluči. Tačnije, nije mu padalo na pamet da gubi vreme i preterano joj se udvara.

Ona je tada izašla iz braka sa Vensanom kaselom, koji se završio, kako se pisalo jer se glumac zaljubio u tada 18-godišnju Tinu Kunaki, koju je kasnije i oženio. Eros je prvi muškarac koji joj se dopao, bila je opčinjena njime, ali pevač se nije potrudio da joj se udvara, te do veze nije došlo. Umesto nje, Eros je kasnije uplovio u vezu sa našom lepom manekenkom Ninom Seničar, u koju je dugo bio zaljubljen.

nina seničar zavela je erosa.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!