Nina Seničar dugi niz godina gradi karijeru u inostranstvu. Najpre je to bila Italija gde je svojevremeno i upoznala poznatog šarmera Erosa Ramacotija sa kojim je neko vreme bila u vezi, a potom je svoj život nastavila na drugoj strani okeana, u dalekim Sjedinjenim Američkim Državama gde već neko vreme uživa u vezi sa holivudskim glumcem Džejom Elisom.

Oni su još pre tri godine dobili ćerkicu Noru Grejs, a nedavno se šuškalo i da par konačno planira da stane "na ludi kamen", nakon što su se na mrežama pojavile njene fotografije sa devojačke večeri u Las Vegasu.

Nina Seničar nedavno je organizovala devojačko veče u Las Vegasu, a da se udaje uskoro otkrio je kačket na kom je pisalo "Bride".
pritnscreen/instagram 

Oni su sve ove godine svoju ljubav ljubomorno čuvali od svih, zbog čega su se našli nebrojeno puta i na meti kritika, a Elisa su osudili da se "stidi svoje devojke". Međutim, uprkos negativnim pričama, oni su i dalje u skladnoj vezi, a lepa Nina konačno je progovorila o svom životu u Americi.

Nina Seničar i Džej Elis ljubomorno čuvaju svoju ljubav od svih.
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Iako je srećna i ispunjena na drugom kontinentu, priznaje da je nostalgija za Srbijom sve jača, pa se često vraća kući.

"Da budem iskrena, što sam starija, nostalgija me sve više muči. Kada sam živela u Italiji, dolazila sam baš retko, a sad kada živim na drugom kraju sveta, u Srbiju dolazim na svaka dva meseca", izjavila je lepa Nina, koja je tamo posvećena svojoj kampanji, a za dobar trening i negu kože uvek nađe vremena.

"Svakodnevno vežbam, ne samo zbog fizičkog izgleda, već i zbog mentalnog zdravlja. Uvek, gde god da sam i kakve god da su mi obaveze, nađem vreme da odradim dobar trening. Nikada ne idem na spavanje pre nego što detaljno očistim i hidriram lice i nekoliko puta nedeljno koristim prirodne pilinge i maske", otkrila je tajnu svog savršenog izgleda.

Instagram, Joe Sutter / Pacific coast news / Profimedia Nina Seničar fanatastičan izgled duguje balansiranoj ishrani i redovnom treningu.

Nina se osvrnula i koliko ju je majčinstvo promenilo. "Nije me promenilo kao osobu, ali je moj život dobio potpuno drugi, lepši smisao", rekla je Nina, pa otkrila i kako se snalazi u kuhinji.

"Pravim odlične punjene paprike i plazma tortu. I to je manje-više to. Svi moji prijatelji u inostranstvu su probali bar nešto od naših specijaliteta i jako su im se dopali. Ali sarma im je, bez premca, uvek na prvom mestu", rekla je Nina Seničar, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia Nina Seničar već godinama živi i radi u Los Anđelesu gde se udala za holivudskog glumca Džeja Elisa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!