Nina Seničar, poznata TV voditeljka i glumica, sinoć je na dodeli Oskara, najvećem filmskom slavlju napravila pometnju kada se pojavila u crnoj haljini golih ramena.

Zablistala je u elegantnoj seksi haljini koja je naglašavala ramena i struk, a kombinacija detalja perja, tila i kristala na struku dali su poseban vajb ovoj nesvakidašnjoj Dolce&Gabana kreaciji.

Nina Seničar zablistala je u elegantnoj seksi haljini koja je naglašavala ramena i struk.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Nina je na dodelu Oskara došla u pratnji supruga, holivudskog glumca, Džeja Elisa koji se opredelio za odelo u beloj boji sa reverima, košuljom i cipelama u crnoj boji.

Pričalo se kako je muž čuva daleko od očiju javnosti, te kako se njene fotografije ne mogu naći na njegovom Instagram profilu, dok jedna od najlepših Srpkinja transparentno deli trenutke u društvu supruga. Ipak, sinoć smo mogli da vidimo da to nije tačno, s obzirom da je ponosno došao sa njom na dodelu Oskara.

Nina Seničar i Džej Elis su odupevili izdanjima na dodeli Oskara 2022.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Nina i Džej su navodno u vezi od 2015. godine, ali da su zajedno, potvrdili su tek 2017. godine, dok su ćerku Noru Grejs dobili u novembru 2019. godine, a više njihovih fotografija možete pogledati u nastavku:

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia Nina Seničar već godinama živi i radi u Los Anđelesu gde se udala za holivudskog glumca Džeja Elisa.