Nina Seničar već godinama živi i radi u Americi, a u braku je sa glumcem Džej Elisom, koga znaju fanovi serije Insecure, sa kojim je dobila i prvo dete ćerku Noru Grejs.

I dok jedna od najlepših Srpkinja transparentno deli trenutke iz svakodnevnog života sa svetom na svojim društvenim mrežam, njen muž izbegava privatniji vid komunikacije sa svojim pratiocima.

Zanimljivo je da posmatrajući njegovu instagram stranicu, pre se stiče utisak da je u vezi sa nekom od koleginica iz serije, što ga je nedavno dovelo do toga da postane tema u američkim novinama.

Iako poslednjih godina postiže impresivne rezultate na polju glumačke karijere, o njegovom privatnom životu se još uvek nedovoljno zna. Zbog toga se u medijima nametnula priča, da li je u pitanju samo čuvanje privatnosti ili možda nešto dublje, što šalje nekakvu poruku.

Poražavaju, ali istinito je da se u 21. veku još uvek priča o rasističkim teorijama, a iako smo navikli da ovaj pojam vezujemo za belce sa zatucanim razmišljanima, ništa bolja situacija nije ni među belcima.

Zbog toga ne bi trebala da čudi činjenica da i crnačka publika ima običaj da kritikuje u društvu osobu koja se upusti u vezu ili brak sa belcem, zbog čega nije retkost da mnogi i kriju mešovite brakove.

"Ja sam u veoma srećnoj vezi i na tome se zaustavljam. Ne brinem baš ni o čemu drugom i to je to. Dajemo sve od sebe u onome što radimo, bez obzira na kojoj smo strani industrije... Za mene je emotivna veza verovatno najvažnija stvar koju dvoje ljudi mogu da imaju", izjavio je Elis nedavno.

Ipak, ova izjava nije bila dovoljan dokaz dežurnim osuđivačima da je u njihovom braku sve u redu. Naime, oni ipak misle da bi se muškarac trebao na sva zvona ponositi lepotom takve žene kao što je Nina Seničar, te izostanak toga i skrivanje od javnosti aludira na česte priče da njih dvoje nisu u dobrim odnosima.

"Izbegava da se s njom pojavljuje javno, paparaci ih nigde ne mogu uhvatiti", "Meni on izgleda kao da ga je sramota nje", "Takva lepotica, a on se nje stidi", "Njegov Instagram izgleda kao da je slobodan", bili su samo neki od komentara publike.

Ma koliko mnogima to možda čudno zvučalo, nije nemoguće da poznatom paru zaista samo stalo do malo privatnosti kad je u pitanju njihov brak, a da izlaske u medije i bliceve na crvenom tepihu čuvaju samo za glamurozna dešavanja koja su deo njihovih karijera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!