Dovoljan vam je samo jedan pogled na Instagram Nine Seničar pa da vam bude jasno zašto je krasi epitet jedne od najlepših srpskih voditeljki.

Na izgledu joj mnogi mogu pozavideti, pogotovo ako se uzme u obzir da je 2019. godine postala mama.

Kilažu je vratila u rekordnom roku, a danas izgleda bolje nego ikad, te ne čudi zašto je na njen šarm svojevremeno pao i čuveni Ramacoti.

Zato i ne čudi što se mnoge dame pitaju koja je njena tajna, a Nina je o tome nekoliko puta govorila. Kada je u pitanju ishrana, istina je da se lepa voditeljka godinama hrani zdravo, a umnogome olakšava i to što nije ljubitelj testa i peciva. Naravno i ona ima dane kada ne može da odoli gurmalucima, pogotovo kada dođe do Srbije, ali sve to rešava umerenošću.

Nina Seničar svakog dana vežba.
pritnscreen/instagram 

Sa druge strane, na njenom stolu uvek se nalaze meso i riba, kao i povrće, ali ishrana nije jedina stvar kojoj duguje fantastičnu liniju. Poznato je da Nina veoma sportski tip, a nedavno je podelila i svoju rutinu vežbanja kojom je dobila zategnut stomak, izvajane noge i čvrstu zadnjicu - ono što nema koja žena ne bi poželela.

Najbolje od svega je i to što vam za njen trening nisu potrebni nikakvi rekviziti, već samo stepenice i dobra volja.

1. Zagrevanje trčanjem uz i niz stepenice

2. Bočni čučnjevi uz stepenice obe noge

3. Bugarski čučanj - obe noge (elevated lunges)

4. Čučanj sa skokom uz stepenice

5. Ponovo trčanje uz i niz stepenice

6. Skleklovi

7. Propadanja (tricep dips)

8. Jumping Jack vežba

9. Trčanje uz i niz stepenice

10. Plank

11. Bočni plank - obe ruke

12. Mountain climbers (Penjač) vežba

13. Istezanje je obavezno

Nina Seničar pridržava se jednostavne rutine vežbanja svakog dana.
printscreen/instagram 

Dakle, ukoliko želite da izgledate kao Nina, ova rutina vežbanja u tome vam može pomoći. Naravno uz redukciju ishrane i upornost, rezultati neće izostati, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, Joe Sutter / Pacific coast news / Profimedia Nina Seničar fanatastičan izgled duguje balansiranoj ishrani i redovnom treningu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!