Monika Belučibila je i ostala jedna od najvećih zavodnica svih vremena. Na njenu lepotu malo ko je mogao ostati ravnodušan, a zanosna glumica i danas, sa 58 godina oduzima dah gdegod da se pojavi. 

Zapravo, postoji priča da je Belučijeva još kao dete privlačila toliku pažnju svojim izgledom da njenim roditeljima, Mariji Gustineli i Luiđiju  Belučiju prilazili ljudi i pitali ih na koga je povukla toliku lepotu.

Marija i Luiđi su se vremenom umorili od takvih pitanja pa su izbegavali da se u javnosti pojavljuju sa Monikom odnosno počeli su da skrivaju svoju prelepu ćerku, kako su ispričali.

Međutim, bilo je potrebno da prođe 15 godina pa da čitav svet ostane hipnotisan lepotom nestvarne Monike koja je sa 15 godina uplovila u manekenske vode, a ostalo je, naravno - istorija.

Youtube Monika Beluči nekad i sad

Inače, Belučijeva je bila udata dva puta - najpre za italijanskog fotografa poreklom iz Argentine, Klaudija Karlosa Basoa, a potom za francuskog glumca Vensana Kasela sa kojim ima ćerke Leoni i Devu. Šuškalo se i da ju je Vensan ostavio zbog 31 godinu mlađe Tine. 

Mnogima ni dan-danas nije jasno kako je Vensan mogao da takvu vanvremensku lepoticu zameni mlađom, a pojedinci su čak govorili da Tina Moniki nije ni do kolena.

- / SGP / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Tina Kunaki i Vensan Kasel u poslednje vreme sve se češće pojavljuju na svečanostima i revijama, dok smo ih ranije zajedno viđali uglavnom na plažama Brazila.

Međutim, čini se da ni Monika nakon razvoda nije dugo patila te je našla sreću sa 18 godina mlađim Nikolasom. Ipak, par je ipak raskinuo, a danas je legendarna glumica u srećnoj vezi sa legendom filmske umetnosti Timom Bartonom. 

Oni su spoj koji niko nikada nije očekivao. Njihova veza se razvijala u najvećoj tajnosti, a prvi put su se sreli u Kanu 2006. godine, ali su se varnice navodno prvi put javile prošlog oktobra na filmskom festivalu Lumiere u Lionu.

Monika i Tim su u vezi.
Nicolas Liponne / AFP / Profimedia 

Dok je Monika simbol ženstvenosti i već decenijama jedna od najpoželjnijih glumica, njen partner je kultni reditelj, poznat po pomalo mračnoj ikonografiji i uvrnutom smislu za humor. Barton u filmskoj industriji dobro je poznat po svojoj gotskoj fantaziji i estetici, zbog čega ga zovu i "čudak", a poslednje njegovo ostvarenje je ultra popularna Netfliksova serija "Wednesday".

O njihovom odnosu lepa glumica je pre nekoliko meseci progovorila za Elle. "Volim Tima. I imam veliko poštovanje prema Timu Bartonu", poručila je pa nastavila o njegovom radu: "Volim ovaj svet snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da svoje mračne aspekte možemo da pretvoimo u nešto svetlo, opraštajuće. Filmovi Tima Bartona mnogo govore o tome".

Njihova romansa čini se sudbinskom, te ostaje samo da se nadamo da će jedna od najlepših žena biti srećna i nasmejana i dalje, a kako je izgledala na samom početku, kada ju je tek upoznavao svet pogledajte na fotografijama u nastavku teksta.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!